Tervetuloa Tekant Oy verkkokauppaan!


Olemme mopojen ja skoottereiden tuning- ja varaosia jälleenmyyvä kotimainen nuori verkkokauppana toimiva aktiivinen pienyritys. Mikäli jätät tilauksesi ennen klo 15:00, ehtii se vielä saman päivän toimitukseen ja näin ollen saat sen jo seuraavana päivänä! Varsinaista kivijalkamyymälää meillä ei ole, vaan voit tilauksesi noutaa varastoltamme erikseen sovittuna ajankohtana! Ota yhteyttä! Tuotevalikoimamme kattaa mm. laajaan valikoiman tuning- ja erikoisosia sekä yleisimpien mopojen muovi- ja varaosat! Pyrimme laajentamaan tuotevalikoimamme jatkuvasti, pysythän siis kuulolla!  

 

Tykkääthän meistä myös Facebookissa, Snapchatissa sekä Instagrammissa. Se on täysin ilmaista ja näin sinulla on mahdollisuus osallistua vaihtuviin kisoihimme sekä saat aina ensimmäisenä tiedon uusista tuotteistamme ja kampanjoistamme!

 

HOXHOX!

Asiakkaiden pyynnöstä nyt myös pakettilähetysten maksaminen onnistuu postiennakolla ottamalla meihin henkilökohtaisesti yhteyttä esimerkiksi puhelimella tai viestillä, niin luomme tilauksesi manuaalisesti. Yhteystietomme löydät "Ota yhteyttä" sivulta!

 

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita jo vuodesta 2012 ja hauskoja hetkiä kaksipyöräisten parissa toivoo Tekantin väki!