A1 Yamaha Aerox mopoprojekti

Kevytmoottoripyörä Yamaha Aerox skootteri kesäkuntoon

Suomessa on tietojemme mukaan vain yksi kevytmoottoripyöräksi rekisteröity Espanjasta aikoinaan tuotu Yamaha Aerox skootteri. Vuonna 2018 meille tarjoutui mahdollisuus ostaa tämä elämää nähnyt ainutlaatuinen projektinaihio. Tästä ei tietenkään ollut epäselvyyttä, että mitä tehdään. Pian siis oltiinkin matkalla Hämeenlinnaan hakemaan "mopoa" talliin!


Vierähti kuitenkin vuosia ennen kuin vasta vuoden 2022 kesällä ehdittiin pyyhkiä pölyt pois päristimen päältä ja kaivaa se esille kunnostusta varten. Tarkoituksen nyt olisikin projektoida tämä erikois-Aerox arvoiseensa kuntoon meidän verkkokaupasta löytyvillä vara- ja tuningosilla! Tule mukaan seuraamaan tätä uniikkia projektia! Julkaisemme viikottain Tiktokissa videon projektin etenemisestä ja täällä verkkokaupan puolella samasta aiheesta artikkelin kuvien ja tekstin kera!

OSA 6 Lohkojen kasaus ja Kampiakselin asennus

Tällä kertaa vuorossa on kampiakselin asennus viilattuihin ja avarrettuihin moottorinlohkoihin. Kampiakseliksi skootteriin tuli aikaisemmin valitulle 88cc Airsal sylinterille tarkoitettu Airsal Xtreme 44mm kampiakseli. 

Lue lisää
Aeroxin kampiakselin asennus

OSA 1-5

Pair text with an image to focus on your chosen product, article or brand and tell your customers about it.

Button label