Ajankohtaista

Ajankohtaista asiat ovat siirtyneet Tekant ajankohtaista osion puolelle!


10.10.2022 - OULUN NOUTOVARASTON MYYMÄLÄMYYNTIMME PÄÄTTYY 28.10. – Tekant.fi palaa takaisin 100% verkkokaupaksi!

 

Loka-marraskuun vaihde ja pimenevät syysillat tuovat muutoksia toimintaamme. Oulun noutomyymälämme lopettaa toimintansa 28.10. Palaamme takaisin juurillemme, Tekant.fi palvelee jatkossa entistä nopeammin 100% verkkokauppana.


Noutovaraston toimintamallista sekä fyysisestä sijainnistamme johtuen emme ole pystyneet kehittämään noutovarastotoimintaa kannattavaksi ja yhtä tehokkaasti kuin alati kasvavaa verkkokaupan puolta. Noutovarastomyynnin osuus verkkokaupanmyynnistä on pysynyt aina vaatimattomana noin neljässä prosentissa. Tästä syystä olemme päätyneet siihen tulokseen, että nykyinen myymälätoimintamme päättyy perjantaina 28.10.22. Tämän jälkeen varastollamme ei ole enää myyntiä tai asiakaspalvelua. Palvelemme jatkossa entistä paremmin 100% verkkokauppana!

 

Mopomaatti palvelee jatkossakin täysin normaalisti. Mopomaattia täydennetään joka arkipäivä laajennetuin aukioloajoin 8:30-17:30 ja tilausten nouto automaatista on mahdollista 24/7!

 

Verkkokaupan toimintaan myymälän sulkeutuminen ei vaikuta millään tavalla. Jatkossa pystymme kehittämään verkkokaupan toimintaa aiempaa tehokkaammin ja vastaamaan viesteihin vielä entistä nopeammin!

 

Kiitos kaikille myymälän asiakkaille kuluneista vuosista ja kaikkea hyvää!

Teemu, Tekant Oy


12.9.2022 - Noutovaraston ja asiakaspalvelun poikkeusaukiolot tällä viikolla!

Noutovarastolla poikkeusaukiolot tällä viikolla. Vauhdikas kesäsesonki alkaa olla ehtoon puolella, jonka myötä noutovarasto ja asiakaspalvelu lomailee ke-su 14.-18.9 ja näin ollen ovat suljettu. Mopomaattia täydennetään kuitenkin normaalisti 8:30-17.30 ja verkkokaupan tilaukset käsitellään ja postitetaan päivittäin.

Noutovarasto on avoinna alkuviikon ma-ti normaalisti 12–17, loppuviikon noutovarasto ja asiakaspalvelu suljettu. Ei kuitenkaan huolta, varastolla ollaan kuitenkin täydessä työntouhussa ja mopomaattia täydennetään normaaliin tapaan joka arkipäivä 8:30-17:30 ja verkkokaupan tilaukset käsitellään ja pakataan päivittäin!

Takaisin normaalissa ollaan taas ensi viikolla!


15.8.2022 - Noutovarasto poikkeuksellisesti suljettu perjantaina 19.8

Perjantaina 19.8 noutovarasto suljettu ja asiakaspalvelu palvelee rajoitetusti sähköpostitse asiakaspalvelu@tekant.fi 


Mopomaattia kuitenkin täytetään normaalisti 8:30-17:30 ja verkkokaupan tilauksen pääsevät matkaan tavalliseen tapaan.


14.4.2022 - Pääsiäisen poikkeusaukioloajat

Pääsiäisen ajan pe-ma 15.-18.4 noutovarasto suljettu ja verkkokaupan toimitukset tauolla. Mopomaattia täydennetään kuitenkin lauantaina 16.4 päivällä, mikäli osatarve yllättää. Takaisin normaaliarjessa takaisin ollaan taas tiistaina 19.4!

Aurinkoista pääsiäistä!


7.3.2022 - Noutovarasto muuttaa viereiseen hallitilaan 10.-13.3. - MOPOMAATTI SULJETTU TÄMÄN AJAN

Noutovarasto muuttaa tällä viikolla viereiseen hallitilaan osoitteeseen Gneissikuja 8 A4. Tästä syystä mopomaatti on suljettu to-su 10.-13.3, eikä se silloin ole käytettävissä. Mopomaatti ja noutovarasto on taas avoinna normaalisti heti 14.3 maanantaina.


Verkkokaupan toimintaan noutovaraston muutolla ei ole vaikutusta. Tilaukset käsitellään normaalisti päivittäin. Asiakaspalvelussa voi esiintyä pientä viivettä.


2.3.2022 - Haemme kesäseteliläisiä töihin toukokuulle, elokuulle sekä syyskuulle!

HAKU ON PÄÄTTYNYT. KIITOKSIA KAIKILLE HAKIJOILLE!

Miltä tuntuisi työskennellä ehkä Suomen siisteimmässä mopokaupassa hienojen viritys- ja tuningosien keskellä? Haemme ensi kesälle toukokuulle, elokuulle sekä syyskuulle 3-5 innokasta Oulun kaupungin kesätyösetelin omaavaa nuorta auttamaan sesongin kiireissä!

Kesätyösetelin kahden viikon jakso/60h toteutetaan kuukauden aikana hakijan koulun ohella joustavasti omaan tahtiin. Ei siis kahden viikon säännöllisessä jaksossa. Työhön kuuluu verkkokaupan tilausten pakkaamista sekä muita avustavia tehtäviä varastollamme.

Täytä työhakemus TÄSTÄ! Hakemuksia otetaan vastaan 17.3. asti. Haun tuloksista ilmoitetaan kaikille hakijoille 21.3. mennessä.

Lisätiedot sähköpostitse asiakaspalvelu@tekant.fi


25.1.2022 - Noutovaraston uudet talven aukioloajat

Noutovaraston talven aukioloajat ovat muuttuneet. Noutovarasto avoinna tammi-helmikuun vuoden hiljaisimman ajan ma-ke 12-17. Eli jatkossa olemme kiinni myös torstaisin.


Mopomaatti palvelee joka arkipäivä ja verkkokaupan tilauksen käsitellään normaalisti päivittäin!  Nyt on siis aika ottaa haltuun Mopomaatti pakettiautomaatti ja varmistaa osien saatavuus vuoden jokaisena päivänä, mikäli näin et ole vielä tehnyt!25.11.2021 -  Black Friday tulee taas!


Black Friday tulee taas Tekantille! Kampanja starttaa poikkeuksellisesti jo torstaina 25.11 klo 21:00 ja on voimessa koko viikonlopun aina sunnuntaihin asti. Ennennäkemättömiä tarjouksia onsiis luvassa siis koko viikonlopun!


Myös noutovarasto on poikkeuksellisesti myös perjantaina auki klo 12-15, mopomaatti palvelee myös!


8.10.2021 -  Noutovaraston uudet syksyn aukiolojat

Noutovarastomme aukioloajat ovat muuttuneet. Noutovarastomme on avoinna ma-to 12-17.

Mopomaattia täydennetään normaalisti arkisin 8-17:30 ja verkkokaupan tilauksen käsitellään päivittäin! 

Aurinkoista syksyä!


16.8.2021 - Noutovaraston ja asiakaspalvelun poikkeusaukiolot!

Noutovarastolla poikkeusaukiolot tällä viikolla. Noutovarasto ja asiakaspalvelu lomailee ke-su 18.-22.8 ja näin ollen ovat suljettu. Mopomaattia täydennetään kuitenkin normaalisti ja verkkokaupan tilaukset käsitellään päivittäin 

Vauhdikas Tekantin kesäsesonki 2021 on tullut ainakin epäviralliseen päätökseensä, kun viimeinenkin kesän kesätyöntekijä palasi takaisin koulunpenkille. Saatiin tänä kesänä kunnia tarjota työpaikka ja tutustua yhteensä yhdeksään mahtavaan nuoreen! Kiitos kesästä Ville, Juho, Henri, Oliver, Niko, Jaakko, Eemil, Jesper ja Joona, teistä oli suuri apu!

 

Nyt noutovarastolla on aika vetää hetki henkeä ja pidetään pieni loma (viisi päivää) ekaa kertaa vuosiin.

 

Noutovarasto on avoinna alkuviikon ma-ti normaalisti 12–17, loppuviikon noutovarasto ja asiakaspalvelu suljettu. Ei kuitenkaan huolta, varastolla ollaan kuitenkin työntouhussa ja mopomaattia täydennetään normaaliin tapaan ja verkkokaupan tilaukset käsitellään päivittäin!

 

Takaisin normaalissa ollaan taas ensi viikolla!


4.8.2021 - Mopomaatti on viimein auki!


Oulun noutovaraston oma pakettiautomaatti Mopomaatti on viimein auki!

Mopomaatista voit noutaa tilauksesi arkisin 7-21 ja viikonloppuisin 8-18, vuoden jokaisena päivänä! Tilaukset käsitellään viimeistään noin tunnin sisällä tilauksesta, arkisin 8-17:30 välisenä aikana!

Tee tilaus automaattiin suoraan verkkokaupasta. Saat tekstiviestitse noutokoodin, jonka avulla pääse sisään noutovarastolle noutamaan tilauksesi automaatista!

Testaa jo tänään! Elokuun avajaistarjouksena tarjoamme jokaiseen yli 20e tilaukseen videon mukaisen tarrasetin veloituksetta! 


6.7.2021 - Tekantin noutovarastolle aukeaa oma pakettiautomaatti heinäkuussa!

Tekant.fi avaa ensimmäisenä mopokauppana Suomessa nykyaikaisen itsepalvelupakettiautomaatin, joka mahdollistaa mopo-osien saatavuuden vuoden jokaisena päivänä! Pakettiautomaatti aukeaa vielä heinäkuun aikana.

Pakettiautomaatista voit noutaa verkkokaupasta tehdyn tilauksesi joustavasti pidennetyin aukioloajoin! Pakettiautomaattista tilausten noutaminen tulee olemaan mahdollista arkisin 8-22 ja viikonloppuisin 10-175.3.2021 - Noutovarasto aukea kesäsesonkiin 8.3

Noutovarasto avautuu jälleen uuteen kesäsesonkiin ensi maanantaina 8.3!

Ensi maanantaista lähtien tilausten nouto varastoltamme on mahdollista arkisin ma-to 12-17 ja pe 12-15!

Suosittelemme kovasti ennakkotilauksen tekemistä ennen asiointia varastolla ruuhkien välttämiseksi, sekä kasvomaskin käyttöä

Ohjeet sujuvaan asiointiin:
??Tee tilauksesta varaus ennakkoon verkkokaupassa. Näin tilauksesi odottaa sinua valmiina keräiltynä!
??Käytä kasvomaskia ja huolehdi käsihygieniasta
??Ethän tule paikalle, mikäli tunnet olosi kipeäksi
??Noutomyymälään vain kolme henkilöä kerrallaan

Nähdään taas ensi viikolla!

1.12.2020 - Noutovarasto suljettu toistaiseksi COVID-19 tilanteen takia 7.12 lähtien

Oulun alueen nopeasti heikenneen COVID-19 tilanteen takia olemme päätyneet sulkemaan noutovaraston toistaiseksi ensi maanantaista 7.12 lähtien.


Tällä toimella pyrimme turvaamaan verkkokauppa toimintamme sekä olla omalta osaltamme olla hillitsemässä tartuntojen leviämistä. Verkkokauppa toimii kuitenkin täysin normaalin tapaan. Tilaukset käsitellään ja postitetaan päivittäin. Tee siis jouluostoksesi kätevästi verkkokaupassa kotisohvaltasi!


Toivoimmekin, että haet noutotilauksesi ennen tätä vielä tällä viikolla. Mikäli et kerkeä tilaustasi hakemaan tällä viikolla, ota yhteyttä sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi niin katsotaan tilannetta tarkemmin.


Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja tiedotamme uudestaan, kun noutovarastomme on taas auki.


Mukavat joulun odotukset!


20.11.2020 - Black Friday tulee jälleen!

Black Friday rantautuu jälleen Tekantille koko viikonlopuksi 27.-29.11 aina perjantaista sunnuntaihin asti. Ennennäkemättömiä tarjouksia on luvassa siis koko viikonlopun! Black Friday tarjoustuotteet julkaistaan myöhemmin tulevalla viikolla. Pysty kuulolla!


31.10.2020 - Noutovarasto suljettu ensi maanantaina 2.11

Oulun noutovarastomme on suljettu alkuviikon myymälän remontin vuoksi. Myymälämme saa vihdoin ”katon” pään päälleen (eli yläkerran parvi laajenee myös myymälän päälle, jolloin nykyinen 6m huonekorkeus saadaan vähän järkevämmäksi)! Samalla sipaistaan nykyisiin kipsilevyseiniin vähän uutta maalipintaa sekä muokkaillaan myymälähyllyjä entistä ehommiksi! 


Pyritään saamaan homma valmiiksi pikavauhtia ja avaamaan ovat jo heti keskiviikkona entistä ehompana. Pahoittelumme tästä mahdollisesti koituvasta harmista. Verkkokauppa palvelee kuitenkin normaaliin tapaan ja tilaukset käsitellään päivittäin.


4.10.2020 -  Noutovaraston uudet aukioloajat ja ennakkotilaus

Ennätyspitkä noutovarasto kesäkausi 2020 on tullut päätökseen ja on tullut taas aika kiittää kaikkia kesän aikana varastolla käyneitä asiakkaitamme, kiitos!


Perinteiseen tapaan parhaan ajokauden kääntyessä syksyyn tuo se samalla tullessaan Tekantin noutovarastolle myös uudet syyskauden aukioloajat. Syyskaudella noutovarasto on auki kolmesti viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin 12-17 ja perjantaisin 12-15, tervetuloa!


Verkkokaupan tilaukset käsitellään ja pakataan kuitenkin tietenkin normaaliin tapaan supernopeasti joka päivä!


Kätevällä ennakkotilauksella varmistat nopeimman asioinnin

Ollaan viime päivät myllätty meidän varaston hyllyjärjestys uuteen uskoon, jonka takia tuote jos toinenkin saattanee vielä hetken hakea omaa paikkaansa. Sujuvan asioinnin takaamiseksi toivomme, että tekisit ennakkotilauksen verkkokaupan kautta etukäteen. Näin keräämme tilauksesi valmiiksi odottamaan. Näin vältyt turhalta odottamiselta. Lisätietoa tästä.


Uudet aukioloajat 5.10 alkaen

MA 12-17

KE 12-17

PE 12-15

TI, TO, LA, SU SULJETTU


29.9.2020 -  Toimituskatkos 2.10

Noutovarasto ja asiakaspalvelu on suljettu ja verkkokaupan toimitukset ovat tauolla perjantaina 2.10 varaston muutostyön takia. 


Tee tilaus ennen 1.10 klo 17.00, niin se ehtii vielä samana päivänä matkaan ennen pientä katkosta. Kaikki tämän jälkeen tehdyt tilaukset toimitetaan heti 5.10 maanantaina jolloin myös noutovarasto palvelee normaalisti.

Huomio kuitenkin noutovaraston uudet talven aukioloajat. 5.10 alkaen noutovarasto avoinna Ma ja Ke 12-17 sekä Pe 12-15. Ti, To ja La-Su suljettu. Verkkokauppa auki 24/7 ja tilaukset käsitellään päivittäin!


3.8.2020 - Tekant.fi-verkkokauppa 5 vuotta!

Näin se aika kuluu ja on tullut aika juhlistaa Tekantin jo viisi vuotta kestänyttä menestyksellistä taivalta. Kuluneiden vuosien aikana Tekant on saavuttanut uskollisen asiakaskunnan ja ottanut vankan jalansijan Suomen mopoilijoiden keskuudessa.


Tekant.fi-verkkokauppa avattiin ”testikäyttöön” tasan viisi vuotta sitten 3.8.2015. Virallisia avajaisia ei koskaan vietetty, vaan ne oli tarkoitus järjestää myöhemmin määrittelemättömänä ajankohtana. Kuitenkin jo tällöin mopoilijat ottivat meidän niin hyvin vastaan, että avajaiset siinä tohinassa unohtuivat kokonaan, kun kaikki tekeminen keskitettiin yrityksen kehittämiseen. Ehkä tässä samassa voitaisiin juhlistaa myös näitä avajaisia!


Kuluneelle viiden vuoden matkalle on mahtunut monia kiinnostavia haasteita, 347 päivää asepalvelusta, puolenkymmentä muuttoa aina vain suurempiin ja suurempiin varastotiloihin sekä paljon muuta kohellusta ja kommellusta. Kaikesta on silti aina selvitty ja Tekantti on vuosi toisensa jälkeen mennyt yrityksenä huikeasti eteenpäin suurin harppauksin.


Tämä jatkuva kasvu on jatkunut tähän päivään saakka ja toivottavasti tulee jatkumaan vielä vähintäänkin toisen samanlaisen jakson. Kauas on tultu siitä, kun koko yrityksen varasto mahtui yhteen vaatekaappiin, kun tänä päivänä 250m² varastotilatkaan eivät meinaa nykyisellään riittää. Kiinnostusta siis laadukkaisiin tuning- ja varaosiin, nopeisiin toimituksiin ja maanläheiseen asiakaspalveluun riittää edelleen!


Vaikka aikaa tietokoneen näytön tällä puolen on kulunut jo kiitettävästi, on meillä Tekantilla säilynyt se sama alkuajan innostus ja intohimo mopoiluun sekä toimintamme ja tuotevalikoimamme kehittämiseen. Teidän toivomianne uutuustuotteita on jo saatu suuret määrät tänä aikana myyntiin, mitä aikaisemmin ei ole suoraan Suomesta löytynyt. Ja lisää on tulossa!


Lopuksi täytyy kiittää Teitä uskolliset asiakkaamme, yksin emme olisi tähän pystyneet. Kiitos! Tervetuloa ostoksille nyt ja jatkossa verkkokauppaan ja suoraan noutovarastollemme Gneissikujalle!


PS. Vuodesta 2015 olemme lähettäneet jo yli 35 000 lähetystä aina Hangosta Nuorgamiin. Uskokaa tai älkää, Postikaan ei ole näistä yhtäkään lähetystä onnistunut hukkaamaan!


Aurinkoisia kaksitahdin katkaisua loppukesiä!


6.5.2020 - Noutovarastomme aukeaa ensi viikolla 11.5!

Olemme saaneet paljon kyselyitä noutovaraston aukeamisesta. Nyt voimmekin viimein iloksemme ilmoittaa, että noutovarasto aukeaa kesään ensi viikon maanantaina pidennetyin aukioloin.

Maanantaista lähtien noutovarasto on auki arkipäivisin ma-pe klo 12-17, aina vähintään elokuun loppuun asti. Tervetuloa ostoksille, tietenkin turvavälein!

Olethan myös tietoinen Click & Collect palvelustamme? Varaa tuote maksutta verkkokaupasta ja nouda se hetken kuluttua valmiina keräiltynä noutovarastoltamme. Tällöin säästyt turhalta odottelulta ja varmasti tarvitsemasi osa löytyy suoraan nimelläsi odottamassa! Lisää tästä täältä.


1.5.2020 - Hauskaa vappua, ilmaiset toimitukset jatkuvat 18.5 asti!

Noutovarastomme on vieläkin toistaiseksi suljettu, jonka vuoksi jatkoimme ilmaisia toimituksia yli 75€ tilauksiin aina 18.5 asti. Muista siis syöttää verkkokaupan kassalla alennuskoodi kohtaan koodi KORONAVEKS, niin saat tilauksesi toimituskuluitta. Toimituskulut vähennetään kassalla tilauksen viimeisessä vaiheessa!

Sesonki on lähtenyt todenteolla käyntiin ja tilauksia tulee nyt ennätysmääriä, suuret kiitokset siitä asiakkaillemme! Poikkeustilanteesta huolimatta tilaukset käsitellään päivittäin ja Posti kuljettaa ne perille täysin normaaliin tapaan! Ylivoimaisen suurin osa tilauksista on noudettavissa aina seuraavana päivänä lähetyksestä! Tiedotamme piakkoin tarkemmin noutovaraston avaamisesta.

Hauskaa vappua!


29.3.2020 - Noutovarasto toistaiseksi suljettu toimintamme turvaamiseksi koronakriisissä

Noutovarasto suljettu toistaiseksi koronakriisin takia verkkokaupan toiminnan turvaamiseksi. Verkkokauppa palvelee normaalin tapaan.


 Noutovarastomme on suljettu toistaiseksi 26.3 lähtien vallitsevan koronavirus epidemian vuoksi. Lähes koko liiketoimintamme keskittyy verkkokauppaa, jonka toiminnan turvaamiseksi päädyimme sulkemaan noutovaraston toistaiseksi. Lisäksi haluamme tällä toimella omalta osaltamme kantaa kortemme kekoon epidemian leviämisen hillitsemiseksi.

Verkkokauppa toimii kuitenkin täysin normaalin tapaan. Tilaukset käsitellään ja postitetaan päivittäin. Vallitsevien olosuhteiden takia päätimmekin jatkaa ilmaisia toimituksia aina huhtikuun loppuun asti yli 50€ tilauksiin! Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja tiedotamme uudestaan, kun noutovarastomme on taas auki.


22.3.2020 - Tiesitkö, että kuvaamme myyntiin saapuvat tuotteemme itse?

Tiesitkö, että kuvaamme lähes kaikki myyntiin saapuvat tuotteemme itse? Verkkokaupassa ostopäätös tehdään usein pelkän tuotekuvan ja tuotekuvauksen perusteella, jonka takia mielestämme on äärimmäisen tärkeää, että tuotekuvat ja -kuvaukset ovat mahdollisimman laadukkaat. 

Tukkureilta ja valmistajalta valmiina saatavilla olevat tuotekuvat ja -kuvaukset ovat pääsääntöisesti varsin suppeita, jonka takia olemme tehneet heti alusta asti tietoisen päätöksen, että haluamme erottua ja tehdä nämä itse. Tällä takaamme sen, että myymämme tuotteet ovat takuuvarmasti juuri sitä mitä kuvissakin ja tuotekuvat tuovat selkeästi esille tuotteen ominaisuudet. Tästä syystä voimmekin todeta, että Tekant.fi tarjoaa laadukkaampia yksityiskohtaisempia kuvia mitä tukkurit ja muut valmistajat eivät tarjoa!


16.3.2020 - ??Ilmaiset toimituskulut yli 50€ tilauksiin?Verkkokaupasta et voi saada koronaa. Säästä käsidesiä ja tilaa osat suoraa kotisohvalta.
Poikkeustila tuli Tekantillekkin, koodilla KORONAVEKS yli 50€ tilauksiin toimituskulut veloituksetta ja Postin koronavapaa Ovelle paketti normaalin postipaketin hinnalla! Kampanja voimassa 31.3 asti.18.12.2019 - Jouluarvonta


Instagramissa jaossa "kuusenkoristeita"! Käy tsekkaa ja osallistu arvontaa täällä!


6.12.2019 - Hyvää itsenäisyyspäivää!


Itsenäisyyspäivän ja Suomen itsenäisyyden kunniaksi kokosimme yhteen valittuja sinisiä ja valkoisia tuotteita alennetuin hinnoin! Tarjoukset voimassa koko itsenäisyyspäivän ja tulevan viikonlopun 6.-8.12!


30.11.2019 - Noutovaraston talven aukioloajat

Verkkokaupan noutovaraston muuttuneet talviaukioloajat tulevat voimaan ensi viikolla 2.12 alkaen. Noutovarasto on ensi viikosta alkaen auki vain keskiviikkoisin 15-18, tervetuloa!


Verkkokaupan tilaukset käsitellään normaalin tapaan päivittäin. 


28.11.2019 - Tekantin Black Friday


Huikea Black Friday tulee jälleen, suurempana kuin koskaan. Sadat tarjoukset ovat voimassa koko viikonlopun aina perjantaista 29.11 klo 00:00 alkaen sunnuntaihin 1.12 klo 23:59 asti tai niin kauan, kuin tavaraa riittää. Toimi siis nopeasti! 

Lisäksi tarjoamme jokaiseen viikonlopun aikana tehtyyn tilaukseen veloituksetta Black Friday Special Paketin joka pitää sisältää 1x satunnainen tummennuskalvo, 1x satunnainen bensaletku, 5x Tekant tarraa ja tarra-arkin. Lisää siis vain tämä tuote ostoskoriisi lunastaaksesi tarjouksen! Arvo jopa 16,90€!


6.11.2019 - Poikkeuksia tilausten käsittelyssä ja noutovaraston aukiolossa


Noutovarasto ja verkkokaupan asiakaspalvelu suljettu sekä verkkokaupan toimitukset ovat tauolla 7.-11.11 välisen ajan johtuen työntekijöiden koulutusreissusta. Takaisin sorvinääressä olemme taas 12.11 tiistaina


Kiireellisissä tapauksissa ota yhteyttä sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi, jota pyrimme parhaamme mukaan vilkuilemaan. Pahoittelemme tästä asiakkaillemme mahdollisesti koituvaa haittaa. 


Hauskaa alkutalvea!


20.8.2019 - MUUTOKSIA AUKIOLOAJOISSA

Noutovaraston vauhdikas kesäkausi on tullut päätökseen ja on tullut taas aika kiittää kaikkia kesän aikana varastolla käyneitä asiakkaitamme, kiitos!

Tuttuun tapaan parhaan ajokauden kääntyessä ehtoon puolelle tuo syksy tullessaan uudet syyskauden aukioloajat. Syyskaudella noutovarasto on auki kolmesti viikossa, maanantaisin 17-18 sekä keskiviikkona ja perjantaina 16-18. Verkkokaupan tilaukset käsitellään ja pakataan normaaliin tapaan joka arkipäivä.


Aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi, mahdollisista muutoksista tiedotamme erikseen.

 

AUKIOLOAJAT 26.8 ALKAEN 

MA 17-18

KE 16-18

PE 16-1819.6.20119 - Ilmaisia tarroja?!?

Kelpaisiko tarrat?


Haemme tuotekuvia kauppaamme! Mopollasi olisi nyt ainutkertainen mahdollisuus päästä verkkokauppaamme omistamasi tuotteen referenssikuvaksi; etsimme siis kuvia tuotteistamme ns tositoimissa. Ohjeet tarkemmin:


1. Ota kulkupelistäsi kuva, jossa pääosassa on jokin valikoimamme tuote.

Ideana olisi saada yksityiskohtaisia kuvia, kuten alla oleva kuva variaattorinkopasta. Koko mopon ei siis tarvitse näkyä :)

2. Lähetä kuvasi sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi aiheella TUOTEKUVA. Laita viestiin myös yhteystietosi.


Tarroja on luvassa, mikäli kuvasi päätyy kauppaamme.

Ja sitten kuvailemaan!


7.6.2019 - 20 000 tilaajan arvonta


20 000 kertaa kiitos! Nimittäin eilen pamahti maaginen 20k:n tilauksen raja rikki. KIITOS! Tämän kunniaksi pyöräytettiin Facebookissa pientä arvontaa! Osallistumaan pääset täältä22.4.2019 - Wapunajan aukiolot ja tuleva kevät

Tekantilla ollaan Vapun vietossa 23.4-1.5. Tänä aikana pyritään kuitenkin saamaan paketit ajallaan päivittäin matkaan, mutta välttämättä puhelimen päässä ei niin hyvin olla. Parhaiten asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostitse. Ensi keskiviikkona ollaan kuitenkin normaalisti auki 15-18. Pahoittelemme tästä asiakkaillamme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kuitenkin heti toukokuun toisella viikolla 6.5 alkaen se onni taas koittaa ja noutovarastomme palvelee joka arkipäivä 12-17 sekä lauantaisin 12-15, tervetuloa visiitille!

Wapunajan aukiolot

ke 24.4 – 15-18

ke 1.5 – SULJETTU


14.3.2019 - Gneissikujan uudet tilat

Muutettiin isompiin varastotiloihin Gneissikujalle viime syksynä ja tältä meiltä näyttää nykyään! Vielä on vähän tekemistä, mutta eiköhän me saada noutovarasto kuntoon ennen kiireisimmän sesongin alkua! Tervetuloa tsekkaamaan tilat paikan päälle joka keskiviikko 15-18!


22.11.2018 - Black Friday 201827.10.2018 - Verkkokaupan toimtukset tauolla muuton ajan

Verkkokaupan toimitukset ovat tauolla 30.10-11.11 välisen ajan suurempiin tiloihin muuton vuoksi. Teethän tilauksesi siis viimeistään 28.10 sunnuntaihin mennessä, niin tilauksesi ennättää matkaan ennen muuton aiheuttamaa katkosta.


 Pahoittelemme tästä asiakkaillemme koituvaa haittaa. 24.10.2018 - Muutto 30.10-11.11

Muuttoasiaa! On tullut aika siirtyä eteenpäin ja raskain sydämin joudumme jättämään hyvin palvelleelle Laakerikujan toimipisteelle hyvästit. Vaikka nykyinen 30 neliön halliosakkeesta ollaan saatu optimoitua varsinainen tilaihme, niin nyt on jo kuitenkin katto alkanut tulemaan vastaan. Noutovarastolla asioineet ovatkin saattaneet huomata, että tilat ovat käyneet (miten sen nyt sanoisikaan, ööh..) melkoisen ahtaiksi.


Tästä syystä olemmekin jo solmineet sopimuksen uusista paljon suuremmista (historiamme toisista virallisista) toimitiloista. Muutto päästään starttaamaan viikon päästä. Ei kuitenkaan huolta, emme muuta kovinkaan kauas nimittäin uudet tilat sijaitsevat parin kilometrin päässä Gneissikujalla Oulun Takalaanilassa!


Muuttoruljanssi alkaa ensi viikon tiistaina 30.10 ja se on suunniteltu kestävän aina seuraavan viikon loppuun 11.11 asti. Tämän ajan valitettavasti verkkokaupan ja noutovaraston toimitukset ovat tauolla. Verkkokaupan toimitukset alkavat pyörimään taas normaalisti heti 12.11 lähtien. Noutovarasto on valitettavasti kiinni vielä pidempään ja sen virallisesta avaamisesta tiedotamme myöhemmin erikseen.


Katsotaan mitä siistii avajaissettii keksitään teille kunhan saadaan ensiksi uudet tilat haltuun.20.08.2018 - Syksyn uudet aukioloajat

NOUTOVARSTOMME UUSISTA AUKIOLOAJOISTA

Kesä alkaa taas kääntymään syksyyn, joka tuo muutoksia noutovarastomme nykyisiin aukioloaikoihin. Kulunut kesä oli hyvin antoisa ja vauhdikas kiitos siitä kuulukin sadoille varastollamme vierailleilla asiakkaillemme! Kuluvan viikon noutovarastomme on valitettavasti vielä suljettu, mutta heti ensi viikosta olemme taas auki kolme kertaa viikossa maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 16-18, jolloin tilausten noutaminen paikan päältä on taas mahdollista, tervetuloa! Verkkokauppa palvelee normaalisti.

Aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi, mahdollisista muutoksista tiedotamme erikseen!


20.07.2018 - Uudet aukioloajat 23.7 alkaen

Uudet aukioloaikamme 23.7 alkaen:

MA-PE 12-17

LA Suljettu


21.06.2018 - Juhannuksen aukiolo

Liike suljettu poikkeuksellisesti Perjantaina 22.6 sekä Launtaina 23.6. Hyvää juhannusta!


23.4.2018 - VIIKOJEN 17 & 18 POIKKEUS TOIMITUSAJAT

Asiakaspalvelussa sekä tilausten toimitusajoissa saattaa esiintyä vapusta johtuvaa normaalista poikkeavaa viivettä 25.4.-2.5 välisen ajan. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Tätä ennen tilatut tilaukset toimitetaan normaalisti. Kiireellisissä tapauksissa otathan yhteyttä sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi. Tekantin väki toivottaa kaikille oikein mukavaa vappua!


30.3.2018 - Tekant tarrat saapuivat varastoon!

Nyt niitä taas saa, nimittäin eilen Ou-Vel Oy toimitti meille 15 000kpl uunituoretta Tekant tarraa uudistetulla kuosilla???? Näitä rupeaa löytymään tilausten matkasta jo heti tänään! Tulevat myös myyntii piakkoin.1.2.2018 - Hinta-Helmikuu on täällä!


Vaihtuvia huipputarjouksia joka viikko läpi helmikuun! Ensimmäisen viikon kovat tarjoukset nyt kaupassa. :) Esimerkkinä Wattsin uutuus minikokoinen lisävalo -40% vain 4,90€!26.01.2018 - Alennuskuponkeja tilauksiin


Alennuskuponkeja rupeaa löytymään joka tilauksen matkasta 26.1 alkaen niin kauan kuin kuponkeja riittää, tilaa siis jo tänään!


05.11.2017 - Etsimme jälleen uusia tuotekuvia tuotteillemme, lähetä meille kuva mopostasi!


Nyt moposi voi päästä osaksi verkkokaupaamme tuotteen referenssikuvaksi; lähetä kuva mopossasi, jossa näkyy selvästi jokin meillä myynnissä oleva tuote sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi otsikolla "Tuotekuvakilpailu" ja voita 50€ lahjakortti! Teiltä saamiamme parhaita kuvia käytämme esimerkkikuvina verkkokaupamme tuotteissa. :)

Kilvan päätyttyä arvomme jokaisen osallistujan kesken 50€ lahjakortin kauppaamme sekä lohdutuspalkintona kolme tarrapakettia! Kuvia otamme vastaan 30.11 saakka, jonka jälkeen arvomme voittajat. 


01.11.2017 - Marrasmarkkinat ovat taas täällä!

Kuukausi kääntyi marraskuuksi jokahan tarkoittaa tietenkin sitä, että Movemberin lisäksi myös Tekantin marrasmarkkinat ovat taas täällä!

Viikoittain vaihtuvia huipputarjouksia siis luvassa läpi marraskuun. Tällä viikolla aloitetaan Yamaha DT:n sinisistä katteista! Tarjous voimassa loppuviikon tai niin kauan kuin varastoa riittää, ole siis nopea! ;)

Onnea viiksien kasvatukseen ja tervetuloa ostoksille!


25.10.2017 - Laskimme postikulujamme!

Erinomaisia syysuutisia! Päätettiin tuoda valoa pimeneviin iltoihin laskemalla postikulujemme hintaa! Uudet postikulumme paketeille tilauksen painosta riippumatta vain 5,90€ ja kirjeille 2,90e! Ja tietenkin edelleenkin yli 150€ tilaukset postikuluitta!


22.09.2017 - Uusi maksupääte Oulun Ruskon noutovarastollemmeMekin siirryttiin vihdoinkin viime viikolla nykyaikaan ja saatiin varastollemme aivan uusi maksupääte. Nyt voit maksaa noutotilauksesi kätevästi kortilla!
Hox! Muistutuksena vielä, ettei meillä siltikään varastolla valitettavasti ole kiinteitä aukioloaikoja, vaan tilauksen noutamisesta on hyvä sopia aina etukäteen. Noutotilauksesi jälkeen otamme teihin yhteyttä ja sovimme tarkemmin noudosta! :)03.08.2017 - Maksutavat toimivat jälleen!


Palveluntarjoaja sai viimein vian korjattua ja kaikki maksutapamme ovat jälleen käytettävissänne! Pahoittelemme tästä asiakkaillemme aiheutunutta harmia, jonka vuoksi tarjoamme kaikkiin tilauksiin loppuviikon ajan kaksi tarra-arkkia veloituksetta (arvo 7,80e)!

https://www.tekant.fi/fi/tuote/10823356


02.08.2017 - Verkkopankkimaksaminen tilapäisesti epäkunnossa

Verkkokauppa-alustaamme tuli viime yönä palveluntarjoajalta meistä riippumaton suuri hallinnan päivitys, jonka myötä verkkopankkimaksaminen on väliaikaisesti poissa käytössä järjestelmävirheen takia. Kortttimaksaminen toimiii normaalisti.

Voit maksaa myös tilauksesi postiennakolla tai ennakkotilisiirrolla, ota yhteyttä asiakaspalvelu@tekant.fi. Pahoittemme tästä asiakkaillemme koituvaa haittaa. Tiedotamme heti, kun verkkopankkimaksaminen on taas mahdollista!

Mikäli verkkokaupassa ilmenee muita ongelmia, niin otathan rohkeasti yhteyttä!25.07.2017 - Tilausten käsittelyssä katkos 26.7-28.7!

 Olemme työmatkalla tämän viikon ke-pe 26.7-28.7, jolloin verkkokaupan toimitukset ovat valitettavasti tauolla. Seuraavan kerran olemme tilauksia käisittelemässä heti 29.7 launtaina. Pahoittelemme tästä mahdollsesti asiakkaillemme koituvaa haittaa. 

Terveisin Teemu, Tekant02.07.2017 - Muutto Oulun Ruskoon

Oululaiset hox, tilausten noudot jatkossa Ruskosta! Nimittäin muutimme juhannuksena toimintamme varastoineen uusiin parempiin tiloihin Ruskon Citymarketin läheisyyteen juuri valmistuneisiin Citytalleihin osoitteeseen Laakerikuja 6 D6!

Toistaiseksi jatketaan vanhan mallin mukaan ilman lukkoon lyötyjä aukioloaikoja (noudot sovitusti), mutta tavoitteena olisi tiloihin tulevaisuudessa pieni varastomyymälä kiinteillä aukioloajoilla pystyttää!

Jätä tilaus netissä, maksa vasta noutaessasi! #tekant #muutto #rusko10.06.2017  Osajahti 2017

Kesän kunniaksi polkaistaampa kunnon kisaa pitkästä aikaa käyntiin!

Etsi ja voita, Tekantin SUURI osajahti starttaa tänään! Piilotettiin sivuille yhteensä viisi kilpailukoodia. Se mitä enemmän koodeja löydät, niin sen suuremman palkinnon voit voittaa! Nimittäin arvonnan voittaja voittaa juuri ne tuotteet, mitkä on sivuiltamme bongannut! Voit siis itse vaikuttaa voiton suuruuteen, löydä siis kaikki koodit niin voitat suurimman palkinnon (arvo n. 85€)! Koodeja voit löytää mm. tuotekorteista, yhteystiedoista; kaikkialta sivuiltamme!

Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken! Lähetä löytämäsi koodit sekä yhteystietosi oheisella vastauslomakkeella: https://goo.gl/G6yDU2 niin pääset osallistumaan kilpaan!

Ensimmäisen arvontakoodin löydät täältä:https://goo.gl/xHdeP0! Kilpailu päättyy 8.7 klo 12:00, voittaja arvotaan ja julkaistaan 9.7 mennessä! Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.

Onnea jahtiin!

t. Teemu, Tekant25.05.2017 - Ilmaisia tuotteita yli 50€ ja 100€ tilauksiin toukokuun loppuun saakka!

Päätettiin näin kesäisten säiden ja toukokuun lopun kunniaksi laittaa vähän ilmaista tuotetta jakoon!


Koodilla TOUKO50 yli 50€ tilauksiin veloituksetta A4 Scooter Attack 23 tarran tarra-arkki (arvo 3,90€)! Koodilla TOUKO100 yli 100€ tilauksiin tarjoamme vielä tarra-arkin lisäksi Stage6 tangonpehmusteen ja aivan ilmaiseksi (arvo 10,80€)!

Kampanja voimassa toukokuun loppuun 31.5 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää! Tilaa siis jo tänään!19.01.2017 - Uusittu verkkokauppamme uusilla ominaisuuksilla on viimein täällä!!

Päivitys toi tullessaan lukuisia uudistuksia ja pitkään toivottuja uutuuksia, kuten toivelistan, arvostelut uutiskirjeen, valmistajalistan... Alle listasimme muutaman muutoksen:


  • Kaupan sisäinen paranneltu asiakastili. Asiakastililläsi tietosi säilyvät tallessa ja sitä kautta voit helposti tutkailla tilaustasi sekä tilaushistoriaa.

  • Käyttäjäarvostelut. Ostettuasi tuotteen voit käydä arvostelemassa sen!

  • Toivelista. Kirjautuneena jokaisen tuotteen kohdalle ilmestyy "lisää toivelistalle" -painike. Toivelistalle pystyt nostamaan muistiin kiinnostavia tuotteita. Toivelistalta pystyt yhdellä painalluksella lisäämään tuotteen ostoskoriisi!

  • Valmistajalista. Valmistajan nimeä klikkaamalla näet kaikki kyseisen valmistajan/tuotemerkin kaikki meiltä löytyvät tuotteet.

  • Uutiskirje. Tilaa muutaman kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme niin olet aina ensimmäisenä tietoinen vaihtuvista tarjouksistamme sekä saat koonnoksen uutuustuotteista!

  • Leivänmurupolku eli ns. sivukartta. Selaillessasi jotain tuotetta, näet tuotekortin ylälaidassa polun, mitä reittiä olet tuotteeseen tullut; esimerkkinä olet katsomassa Stage6 70cc Streetrace sylinterisarjaa niin voit leivänmurupolun avulla klikata itsesi helposti takaisin vaikka sylinterisarjat -kategoriaan taikka kokonaan varaosa kategoriaan.

  • Näin tilaat -sivu. Loimme tarkat yksityiskohtaiset ohjeet tilauksen tekemisestä ostamisen tueksi!

  • Tuotekyselylomake. Puuttuuko valikoimistamme jokin etsimäsi tuote? Tuotevalikoimastamme on esillä vain pieni osa, ota yhteyttä tällä lomakkeella, niin katsotaan joskos meiltä löytyisi haluamasi tuote!


Toivomme teiltä arvon asiakkaat kommentteja ja palautetta uudistuksista. Missä onnistuimme? Mitä voisi vielä parantaa?


Toivotamme kaikille hyvää alkanutta vuotta ja hauskoja hetkiä kaksipyöräisten parissa!


t. Teemu26.11.2016 - Viikon 48 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta perjantaina 2.12 viikolla 48 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.13.11.2016 - Viikon 46 ja 47 toimitukset


Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta torstaina 24.11 viikolla 47 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.31.10.2016 - Viikon 44 ja 45 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta perjantaina 12.11 viikolla 45 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.24.10.2016 - Viikon 43 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta perjantaina 28.10 viikolla 43 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.9.10.2016 - Viikon 41 ja 42 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 22.10 viikolla 42 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.2.10.2016 - Viikon 40 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 07.10 viikolla 40 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.02.10.2016 - Uusia maksu- ja toimitustapoja kauppaan!
Asiakkaiden pyynnöstä olemme lisänneet kauppaan uusia maksu- ja toimitustapoja. Jakossa pystyt tilauksesi maksamaan vaivattomasti pelkästään pankki-/luottokortilasi. Lisäsimme myös uuden toimitustavan, omavalintaiselle R-Kioskille toimitettavan DB Schenkkerin tarjoaman edullisen pakettitoimituksen!

"DB Schenkerin Noutopistepaketti noudettavissa ja lähetettävissä yli 450 Ärrältä!Nouda pakettisi nopeasti ja helposti R-kioskilta! R-kioskilta voit noutaa pakettisi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.Kun verkkokaupan toimitustavaksi valitaan DB Schenkerin Noutopistepaketti, paketin voi noutaa yli 450 Ärrältä ympäri Suomen. DB Schenkerin verkkokauppa-asiakasyritykset voivat myös lähettää Noutopistepakettinsa Ärrältä sekä verkkokaupan palautukset hoituvat kätevästi Ärrän kautta. Paketin voi palauttaa mille tahansa Schenkerin Noutopiste-Ärrälle.DB Schenker lähettää vastaanottajalle saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai kirjeellä, kun lähetys on noudettavissa halutulta Ärrältä. Lähetys on noudettavissa 14 vuorokauden ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle. Paketin noutaminen onnistuu yksinkertaisesti lähetystunnuksella, noudettaessa on esitettävä henkilöllisyystodistus. (ajokortti, passi tai henkilökortti)"26.09.2016 - Viikon 39 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta perjantaina 30.9 viikolla 39 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.18.09.2016 - Viikon 38 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 24.9 viikolla 38 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.11.09.2016 - Viikon 37 toimitukset


Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 17.9 viikolla 37 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.28.08.2016 - Viikkojen 35 ja 36 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 10.9 viikolla 36 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.27.8.2016 - Kuvaa Tekantin tuote -kilpailu

Voita tarrapaketti ja 50€ lahjakortti kauppaamme!


Nyt moposi voi päästä osaksi verkkokaupaamme; lähetä kuva mopossasi olevasta meiltä ostetusta tuotteesta sähköpostiimme tekant.fi@gmail.com otsikolla "Tuotekuvakilpailu" ja voita tarrapaketti taikka 50€ lahjakortti! Teiltä saamia kuvia käytämme esimerkkikuvina verkkokaupamme tuotteissa.


Kaikista julkaistuista kuvista lähetämme palkkioksi Tekant.fi tarroja sisältävän tarrapaketin, joten muista siis liittää viestisi mukaan yhteystietosi!


Kilvan päätyttyä arvomme jokaisen osallistujan kesken 50€ lahjakortin kauppaamme! Kuvia otamme vastaan 30.9.2016 saakka, jonka jälkeen arvomme pääpalkintona olevan lahjakortin. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. .23.08.2016 - Viikon 34 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 27.8 viikolla 34 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.14.08.2016 - Viikon 33 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 21.8 viikolla 33 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.08.08.2016 - Viikon 32 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta maanantaina 13.8 viikolla 32 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.31.7.2016 - Viikon 31 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 7.8 viikolla 31 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.24.07.2016 - Viikon 30

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 31.7 viikolla 30 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.03.07.2016 - Viikon 27 ja 28 toimitusajat

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 17.7 viikolla 28 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.20.06.2016 - Viikon 26 toimitusajat

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta keskiviikkona 29.6 viikolla 26 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.31.05.2016 - Viikon 22 ja 23 toimitusajat

Huomaa tilausta tehdes