10.10.2022 - OULUN NOUTOVARASTON MYYMÄLÄMYYNTIMME ON PÄÄTTYNYT 28.10. – Tekant.fi palaa takaisin 100% verkkokaupaksi!

10.10.2022 - OULUN NOUTOVARASTON MYYMÄLÄMYYNTIMME ON PÄÄTTYNYT 28.10. – Tekant.fi palaa takaisin 100% verkkokaupaksi!

Loka-marraskuun vaihde ja pimenevät syysillat tuovat muutoksia toimintaamme. Oulun noutomyymälämme lopettaa toimintansa 28.10. Palaamme takaisin juurillemme, Tekant.fi palvelee jatkossa entistä nopeammin 100% verkkokauppana.


Noutovaraston toimintamallista sekä fyysisestä sijainnistamme johtuen emme ole pystyneet kehittämään noutovarastotoimintaa kannattavaksi ja yhtä tehokkaasti kuin alati kasvavaa verkkokaupan puolta. Noutovarastomyynnin osuus verkkokaupanmyynnistä on pysynyt aina vaatimattomana noin neljässä prosentissa. Tästä syystä olemme päätyneet siihen tulokseen, että nykyinen myymälätoimintamme päättyy perjantaina 28.10.22. Tämän jälkeen varastollamme ei ole enää myyntiä tai asiakaspalvelua. Palvelemme jatkossa entistä paremmin 100% verkkokauppana!

 

Mopomaatti palvelee jatkossakin täysin normaalisti. Mopomaattia täydennetään joka arkipäivä laajennetuin aukioloajoin 8:30-17:30 ja tilausten nouto automaatista on mahdollista 24/7!

 

Verkkokaupan toimintaan myymälän sulkeutuminen ei vaikuta millään tavalla. Jatkossa pystymme kehittämään verkkokaupan toimintaa aiempaa tehokkaammin ja vastaamaan viesteihin vielä entistä nopeammin!

 

Kiitos kaikille myymälän asiakkaille kuluneista vuosista ja kaikkea hyvää!

Teemu, Tekant Oy


OTA YHTEYTTÄ

Askarruttaako osan sopivuus? Et löytänyt tarvitsemaasi osaa valikoimistamme? Haluat antaa palautetta toiminnastamme? Ota yhteyttä, vastaamme nopeasti! 🫡