22.12.2016 - Tilaukset käsitellään ja postitetaan joka päivä!

Näin siinä sitten viimeinkin kävi, että asepalvelus OHI ON 347 ja Tekant palaa vihdoin ja viimein takaisin sorvinääreen ja normaalin reserviläisen arkeen. Tästä syystä tilaukset käsitellään ja postietaan jälleen PÄIVITTÄIN!


Kulunut vuosi on ollut todella kiireinen. Välillä liiketoiminnan ja asepalveluksen yhteensovittaminen on tuottanut vähintäänkin haasteita ja päänvaivaa. Asepalvelus on näkynyt ajoittain pitkinä toimitusaikoina ja asiakaspalvelun hitautena sekä vastaamattomina puheluina, suuret pahoittelumme tästä. Nyt kuitenkin tämä kaikki on taakse jäänyttä elämää ja verkkokauppa toimii taas täydellä teholla!


Haluamme kiittää teitä asiakkaat, että olette jaksaneet tukea toimintaamme tilaamalla, vaikka välillä toimitusajat ovat saattaneetkin venyä jopa kahteen viikkon. Tästä syystä tarjoamme vuoden loppuun sakka alennuskoodilla "OHION" -10% kaikista verkkokaupan tuotteista (pl. lahjakortit)!


Tuleva vuosi tuo kauppaan paljon uutta, nimittäin olemme jo tovin valmistelleet uutta modernia kauppaa uusilla toivotuilla parannuksilla sekä ominaisuuksilla. Uusia tuotteitakin on luvassa huimat määrät. Pysykää kuulolla, tehdään ensi vuodesta Tekantin huippuvuosi!

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.