Kaikilla tuotteillamme kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus paketin vastaanottamisesta (pl. sähköosat sekä asiakkaiden tilaustuotteet). Palautettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Mikäli näin ei ole pidätämme palautettavasta summasta tuotteen arvonalenuksen aina 0€ saakka. Palautus ei ole ilmainen (pl. tuotevirheet ja väärät tuotteet). Toimitus- ja palautuskulut (6€) vähennetään Asiakkaalle hyvitettävästä summasta Erillisiä maksutapakuluja ei palauteta (kuten Postiennakon postiennakkolisää). 


Palautusohjeet:

1. Pakkaa palautettava tuote/tuotteet huolellisesti pakettiin ja tulosta sisään täytetty sähköpostitse tilausvahvistuksen mukana liitteenä saamasi palautuslomake. Liitä mukaan myös tilinumerosi, mikäli olet maksanut tilauksesi ennakkolaskulla tai postiennakolla. 


2. Syötä osoitteeseen http://posti.fi/palautapaketti lähetyksen seurantatunnus. Sivu luo sinulle Helposti-koodin. Kirjoita koodi pakettiin ja toimita se lähimpään Postiin tai pakettiautomaattiin. Voit myös palauttaa paketin Postin palautustunnuksella, joka on 646301. Palautusosoittemme on:

Tekant Oy

Gneissikuja 8 A3

90620 OULU


3. Ota kuitti palautuksesta talteen, josta ilmenee palautuksen seurantatunnus!


4. Paketin meille saavuttua ja sen tarkastettuamme hyvitämme palautetut tuotteet vähennettynä heti. Palautus tapahtuu sille tilille/maksutavalle, millä olette tilauksen maksaneet.Tekant.fi Postin sopimustunnus: 646301