Palautusohjeet Mopomaattiin

Palautusohjeet Mopomaatin kautta:

1. Ota yhteyttä sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi ja kerro, että haluat palauttaa tilauksen/osan tilauksestasi. Mainitse myös tilaajan nimi/tilausnumero. Palautus mopomaattiin on ilmainen. 

 

2. Lähetämme sinulle tekstiviestitse puhelimeen Mopomaattin noutokoodin, joka toimii samalla tavalla kuin tilauksesi noutokoodi. (Saamasi viesti on täysin sama, kuin alkuperäisen tilauksesi noutoviesti, jossa mainitaan, että tilauksesi on noudettavissa Mopomaatista. Tästä ei kuitenkaan tarvitse välittää.)

 

3. Jätä tilaus aukeavaan Mopomaatin luukkuun. Tulosta mukaan myös täytetty sähköpostitse tilausvahvistuksen mukana liitteenä saamasi palautuslomake tai vapaamuotoinen palautuslomake, josta selviää mitä tilausta ja tuotetta palautus koskee.

 

4. Käsittelemme palautukset kolmen arkivuorokauden sisälle palautuksen meille saapumisesta. Palautus näkyy tilillä 0-3 pankkipäivän kuluttua tästä. Palautus tapahtuu sille tilille/maksutavalle, millä olette tilauksen maksaneet. Palautus Mopomaattiin on ilmainen. Huomaa, että palauttajana näkyy joko Tekant Oy tai Paytrail Oyj.