Mikä on Tekant?Olemme vuonna 2012 kaveriporukan keskuudessa alkunsa saanut Oululainen laadukkaita mopojen ja skoottereiden tuning- ja yleisosia myyvä nuorekas verkkokauppana toimiva yritys, joten toimintamme keskittyy pääosin verkkokauppaan ja mitään virallisia aukioloaikoja noutovarastollamme ei ole. Tilausten noutaminen suoraan Oulun varastoltamme on toki mahdollista erikseen sovittuna ajankohtana, ota yhteyttä! Ideamme mopojen- ja skoottereiden tuning- ja varaosien myynnistä ammentuu pitkälti omista mopoajoistamme. Nykyään mopojen tuning-tuotteet ovat niin hintavia, että ostopäätös on aina pitkän harkinnan peruste. Tavoitteenammekin on tarjota nopealla toimituksella ja ennen kaikkea edullisesti tuningosia kaikkialle Suomeen. Pyrimme pitämään kulumme minimissä, jotta voimme myydä laadukkaita tuotteitamme teille mahdollisimman edullisesti. Esimerksiksi juuri tämän takia meillä ei ole omaa erillistä kivijalkakauppaa. Ostamme tuotteet suurissa erissä, joka myöskin laskee kauppamme hintatasoa! Uskomme myös, että asiakas maksaa mielummin tuotteista kun pahvilaatikoista, jonka takia käytämme tilaustenne postittamisessa kierrätettyjä pahvilaatikoita ja pakkausmateriaalia, emmekä vartavastan osta kalliita uusia pahvilaatikoita. 
98% tilauksista lähtee matkaan viimeistään seuraavana arkipäivän tilauksen tultua. Useinmiten tilaus onkin asiakkaan noudettavissa jo 48h kuluttua tilauksesta, nopeaa ja helppoa! Kilpailuvalttimme alalla perustuu nopeaan toimitukseen, edullisiin hintoihin ja ennen kaikkea siihen, että seuraamme jatkuvasti Suomalaista mopokulttuuria ja tiedämme mitä myymme, sillä olemmehan itsekkin vasta olleet tyypillisen asiakkaamme saappaissa! ;)Alun alkaen tuotevalikoimaamme kuuluivat pelkästään LED-nauhat, joita myimme Motot.net sivuston myyntipalstalla. Piakkoin tuotevalikoimamme laajeni suuressa suosiossa olevat LED-vilkut. Vuoden 2014 lopussa tuotevalikoimamme kattoi LED-nauhat, LED-vilkut sekä satunnaiset purkuosat. Vuonna 2015 ajatus liiketoiminnan laajantamisesta kypsyi sille tasolle, että päätimme perustaa toiminnallemme virallisen toiminimen. Tämän myötä tuotevalikoimamme laajeni merkittävästi laadukkaisiin mopon tuning- ja varaosiin. Nykyään tuotevalikoimamme kuuluu edellämainittujen lisäksi valomaskit, takavalot, tangot, gripit, tangonpehmusteet ja lukuisat varaosat! Tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti emmekä hetkeksikään jää lepäämään laakereilleen. Mikäli sinulla on ehdotus esimerkiksi jostain uudesta tuotteesta, niin ilmoita siitä rohkeasti meille vaikka sähköpostilla!
Tilauksesi pystyt maksamaan paikan päällä käteisellä ja verkkokaupassa nettipankilla, postiennakolla ja perinteisillä luottokorteilla! Toimitustapoina pienille tuotteille tarjoamme edullisen kirjeen ja suuremmille Postin nopean ja luotettavan postipaketin sekä DB Schenkkerin ärräpaketin. Tuotteet pakkaamme aina huolellisesti pakkausmateriaalin kera kestäviin pahvilaatikkoihin. Lähes poikkeuksetta löydät tilauksesi mukana ilmaisia kaupanpäällis tarroja!!
Hauskoja hetkiä kaksipyöräisten parissa toivoo Tekantin väki!