Mikä on Tekant?

Tekant Oy on vuonna 2015 (epävirallisesti jo vuonna 2012) kaveriporukan keskuudessa omasta intohimostamme mopoiluun alkunsa saanut oululainen laadukkaita mopojen ja skoottereiden tuning- ja yleisosia maahantuova ja jälleenmyyvä nuorekas yritys harrastajalta harrastajille. Tänä päivänä Tekant Oy työllistää vakituisesti kaksi henkilöä sekä kesäkaudella lukuisia nuoria sesonkiapulaisia! Toimitamme yli 35 000 kpl tilausta vuosittain ympäri Suomen noin 5000 tuotteen valikoimastamme!


Nopeat toimitukset on meille kunnia-asia

Panostamme erittäin nopeisiin toimitusaikoihin. Tilaa ennen klo 16:30 niin tilauksesi on hyvin todennäköisesti noudettavissa jo seuraavana päivänä! Kaikki verkkokaupassa olevat mopojen ja skoottereiden varaosat löytyvät suoraan 500-neliön varastoltamme. Pyrimme tarjoamaan sellaisia tuotteita, mitä muualta Suomesta et löydä. Toimintamme keskittyy pääosin verkkokauppaan, mutta varastomme yhteydessä on pieni verkkokaupan noutovarastotila sekä syksyllä 2021 avautunut mopomaatti, josta pystyt myös noutamaan verkkokauppatilauksesi vuoden jokaisena päivänä, tervetuloa! Mistä kaikki alkoi?

Ideamme mopojen- ja skoottereiden tuning- ja varaosien myynnistä ammentuu pitkälti omista mopoajoistamme. Keskeisimpinä tavoitteenamme on tarjota nopealla toimituksella ja ennen kaikkea edullisesti tuningosia kaikkialle Suomeen. Pyrimme pitämään kulumme mahdollisimman kevyenä, jotta voimme myydä laadukkaita tuotteitamme teille mahdollisimman edullisesti. Ostamme tuotteet suurissa erissä, joka myöskin laskee kauppamme hintatasoa! Uskomme myös, että asiakas maksaa mieluummin tuotteista kun pahvilaatikoista. Tämän takia käytämme tilaustenne postittamiseen mahdollisimman paljon kierrätettyjä pahvilaatikoita ja pakkausmateriaalia, emmekä varta vasten osta kalliita uusia pahvilaatikoita. 


98% tilauksista lähtee matkaan viimeistään seuraavana arkipäivän tilauksen tultua. Useimmiten tilaus onkin asiakkaan noudettavissa jo 48h kuluttua tilauksesta, nopeaa ja helppoa! Kilpailuvalttimme alalla perustuu nopeaan toimitukseen, edullisiin hintoihin, kiinnostavaan tuotevalikoimaan ja ennen kaikkea siihen, että seuraamme jatkuvasti suomalaista mopokulttuuria ja tiedämme mitä myymme, sillä olemmehan itsekin vasta (10-vuotta sitten) olleet tyypillisen asiakkaamme saappaissa! ;)Alun alkaen tuotevalikoimaamme kuuluivat pelkästään LED- nauhat, joita myimme Motot.net sivuston myyntipalstalla. Piakkoin tuotevalikoimamme laajeni suuressa suosiossa olevat LED-vilkut. Vuoden 2014 lopussa tuotevalikoimamme kattoi LED-nauhat, LED-vilkut sekä satunnaiset purkuosat. Vuonna 2015 ajatus liiketoiminnan laajentamisesta kypsyi sille tasolle, että päätimme perustaa toiminnallemme virallisen toiminimen ja kauppapaikaksi ihan oikean verkkokaupan. Tämä sama verkkokauppa meillä on käytössä vielä tänäkin päivänä.


Uuden verkkokaupan myötä tuotevalikoimamme laajeni merkittävästi laadukkaisiin mopon tuning- ja varaosiin. Nykyään tuotevalikoimamme kuuluu edellä mainittujen lisäksi valomaskit, takavalot, tangot, gripit, tangonpehmusteet, tarrat, tarrasarjat ja lukuisat varaosat! Tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti emmekä hetkeksikään jää lepäämään laakereilleen. Mikäli sinulla on ehdotus esimerkiksi jostain uudesta tuotteesta, niin ilmoita siitä rohkeasti meille vaikka sähköpostilla!Tiesitkö, että kuvaamme kaikki myyntiin saapuvat tuotteemme itse? Verkkokaupassa ostopäätös tehdään usein pelkän tuotekuvan ja tuotekuvauksen perusteella. Tästä syystä haluamme tarjota mahdollisimman selkeitä ja yksityiskohtaisia myyntikuvia, jonka takia kuvaammekin lähtökohtaisesti kaikki myynnissä olevat tuotteemme itse. Tällä takaammekin sen, että myymämme tuotteet ovat takuuvarmasti juuri sitä mitä kuvissakin ja tuotekuva tuo selkeästi esiin tuotteen ominaisuudet. Tästä syystä voimmekin todeta, että Tekant.fi tarjoaa laadukkaampia yksityiskohtaisempia kuvia mitä tukkurit ja muut valmistajat eivät tarjoa!


Tilauksesi pystyt maksamaan paikan päällä pankkikortilla ja käteiselle, verkkokaupassa nettipankilla, postiennakolla, Walleyn laskulla ja osamaksulla sekä perinteisillä luottokorteilla! Toimitamme tilaukset supernopeasti Postin pakettina lähimpään noutopisteeseen. Lähes poikkeuksetta löydät tilauksesi mukana ilmaisia kaupanpäällistarroja!!


Hauskoja hetkiä kaksipyöräisten parissa toivoo Tekantin väki!