20.8.2019 - MUUTOKSIA AUKIOLOAJOISSA

Noutovaraston vauhdikas kesäkausi on tullut päätökseen ja on tullut taas aika kiittää kaikkia kesän aikana varastolla käyneitä asiakkaitamme, kiitos!

Tuttuun tapaan parhaan ajokauden kääntyessä ehtoon puolelle tuo syksy tullessaan uudet syyskauden aukioloajat. Syyskaudella noutovarasto on auki kolmesti viikossa, maanantaisin 17-18 sekä keskiviikkona ja perjantaina 16-18. Verkkokaupan tilaukset käsitellään ja pakataan normaaliin tapaan joka arkipäivä.


Aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi, mahdollisista muutoksista tiedotamme erikseen.

 

AUKIOLOAJAT 26.8 ALKAEN 

MA 17-18

KE 16-18

PE 16-1819.6.20119 - Ilmaisia tarroja?!?

Kelpaisiko tarrat?


Haemme tuotekuvia kauppaamme! Mopollasi olisi nyt ainutkertainen mahdollisuus päästä verkkokauppaamme omistamasi tuotteen referenssikuvaksi; etsimme siis kuvia tuotteistamme ns tositoimissa. Ohjeet tarkemmin:


1. Ota kulkupelistäsi kuva, jossa pääosassa on jokin valikoimamme tuote.

Ideana olisi saada yksityiskohtaisia kuvia, kuten alla oleva kuva variaattorinkopasta. Koko mopon ei siis tarvitse näkyä :)

2. Lähetä kuvasi sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi aiheella TUOTEKUVA. Laita viestiin myös yhteystietosi.


Tarroja on luvassa, mikäli kuvasi päätyy kauppaamme.

Ja sitten kuvailemaan!


7.6.2019 - 20 000 tilaajan arvonta


20 000 kertaa kiitos! Nimittäin eilen pamahti maaginen 20k:n tilauksen raja rikki. KIITOS! Tämän kunniaksi pyöräytettiin Facebookissa pientä arvontaa! Osallistumaan pääset täältä22.4.2019 - Wapunajan aukiolot ja tuleva kevät

Tekantilla ollaan Vapun vietossa 23.4-1.5. Tänä aikana pyritään kuitenkin saamaan paketit ajallaan päivittäin matkaan, mutta välttämättä puhelimen päässä ei niin hyvin olla. Parhaiten asiakaspalvelumme tavoitat sähköpostitse. Ensi keskiviikkona ollaan kuitenkin normaalisti auki 15-18. Pahoittelemme tästä asiakkaillamme mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Kuitenkin heti toukokuun toisella viikolla 6.5 alkaen se onni taas koittaa ja noutovarastomme palvelee joka arkipäivä 12-17 sekä lauantaisin 12-15, tervetuloa visiitille!

Wapunajan aukiolot

ke 24.4 – 15-18

ke 1.5 – SULJETTU


14.3.2019 - Gneissikujan uudet tilat

Muutettiin isompiin varastotiloihin Gneissikujalle viime syksynä ja tältä meiltä näyttää nykyään! Vielä on vähän tekemistä, mutta eiköhän me saada noutovarasto kuntoon ennen kiireisimmän sesongin alkua! Tervetuloa tsekkaamaan tilat paikan päälle joka keskiviikko 15-18!22.11.2018 - Black Friday 201827.10.2018 - Verkkokaupan toimtukset tauolla muuton ajan

Verkkokaupan toimitukset ovat tauolla 30.10-11.11 välisen ajan suurempiin tiloihin muuton vuoksi. Teethän tilauksesi siis viimeistään 28.10 sunnuntaihin mennessä, niin tilauksesi ennättää matkaan ennen muuton aiheuttamaa katkosta.


 Pahoittelemme tästä asiakkaillemme koituvaa haittaa. 24.10.2018 - Muutto 30.10-11.11

Muuttoasiaa! On tullut aika siirtyä eteenpäin ja raskain sydämin joudumme jättämään hyvin palvelleelle Laakerikujan toimipisteelle hyvästit. Vaikka nykyinen 30 neliön halliosakkeesta ollaan saatu optimoitua varsinainen tilaihme, niin nyt on jo kuitenkin katto alkanut tulemaan vastaan. Noutovarastolla asioineet ovatkin saattaneet huomata, että tilat ovat käyneet (miten sen nyt sanoisikaan, ööh..) melkoisen ahtaiksi.


Tästä syystä olemmekin jo solmineet sopimuksen uusista paljon suuremmista (historiamme toisista virallisista) toimitiloista. Muutto päästään starttaamaan viikon päästä. Ei kuitenkaan huolta, emme muuta kovinkaan kauas nimittäin uudet tilat sijaitsevat parin kilometrin päässä Gneissikujalla Oulun Takalaanilassa!


Muuttoruljanssi alkaa ensi viikon tiistaina 30.10 ja se on suunniteltu kestävän aina seuraavan viikon loppuun 11.11 asti. Tämän ajan valitettavasti verkkokaupan ja noutovaraston toimitukset ovat tauolla. Verkkokaupan toimitukset alkavat pyörimään taas normaalisti heti 12.11 lähtien. Noutovarasto on valitettavasti kiinni vielä pidempään ja sen virallisesta avaamisesta tiedotamme myöhemmin erikseen.


Katsotaan mitä siistii avajaissettii keksitään teille kunhan saadaan ensiksi uudet tilat haltuun.20.08.2018 - Syksyn uudet aukioloajat

NOUTOVARSTOMME UUSISTA AUKIOLOAJOISTA

Kesä alkaa taas kääntymään syksyyn, joka tuo muutoksia noutovarastomme nykyisiin aukioloaikoihin. Kulunut kesä oli hyvin antoisa ja vauhdikas kiitos siitä kuulukin sadoille varastollamme vierailleilla asiakkaillemme! Kuluvan viikon noutovarastomme on valitettavasti vielä suljettu, mutta heti ensi viikosta olemme taas auki kolme kertaa viikossa maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina klo 16-18, jolloin tilausten noutaminen paikan päältä on taas mahdollista, tervetuloa! Verkkokauppa palvelee normaalisti.

Aukioloajat ovat voimassa toistaiseksi, mahdollisista muutoksista tiedotamme erikseen!


20.07.2018 - Uudet aukioloajat 23.7 alkaen

Uudet aukioloaikamme 23.7 alkaen:

MA-PE 12-17

LA Suljettu


21.06.2018 - Juhannuksen aukiolo

Liike suljettu poikkeuksellisesti Perjantaina 22.6 sekä Launtaina 23.6. Hyvää juhannusta!


23.4.2018 - VIIKOJEN 17 & 18 POIKKEUS TOIMITUSAJAT

Asiakaspalvelussa sekä tilausten toimitusajoissa saattaa esiintyä vapusta johtuvaa normaalista poikkeavaa viivettä 25.4.-2.5 välisen ajan. Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa. Tätä ennen tilatut tilaukset toimitetaan normaalisti. Kiireellisissä tapauksissa otathan yhteyttä sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi. Tekantin väki toivottaa kaikille oikein mukavaa vappua!


30.3.2018 - Tekant tarrat saapuivat varastoon!

Nyt niitä taas saa, nimittäin eilen Ou-Vel Oy toimitti meille 15 000kpl uunituoretta Tekant tarraa uudistetulla kuosilla???? Näitä rupeaa löytymään tilausten matkasta jo heti tänään! Tulevat myös myyntii piakkoin.1.2.2018 - Hinta-Helmikuu on täällä!


Vaihtuvia huipputarjouksia joka viikko läpi helmikuun! Ensimmäisen viikon kovat tarjoukset nyt kaupassa. :) Esimerkkinä Wattsin uutuus minikokoinen lisävalo -40% vain 4,90€!26.01.2018 - Alennuskuponkeja tilauksiin


Alennuskuponkeja rupeaa löytymään joka tilauksen matkasta 26.1 alkaen niin kauan kuin kuponkeja riittää, tilaa siis jo tänään!


05.11.2017 - Etsimme jälleen uusia tuotekuvia tuotteillemme, lähetä meille kuva mopostasi!


Nyt moposi voi päästä osaksi verkkokaupaamme tuotteen referenssikuvaksi; lähetä kuva mopossasi, jossa näkyy selvästi jokin meillä myynnissä oleva tuote sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi otsikolla "Tuotekuvakilpailu" ja voita 50€ lahjakortti! Teiltä saamiamme parhaita kuvia käytämme esimerkkikuvina verkkokaupamme tuotteissa. :)

Kilvan päätyttyä arvomme jokaisen osallistujan kesken 50€ lahjakortin kauppaamme sekä lohdutuspalkintona kolme tarrapakettia! Kuvia otamme vastaan 30.11 saakka, jonka jälkeen arvomme voittajat.


01.11.2017 - Marrasmarkkinat ovat taas täällä!

Kuukausi kääntyi marraskuuksi jokahan tarkoittaa tietenkin sitä, että Movemberin lisäksi myös Tekantin marrasmarkkinat ovat taas täällä!

Viikoittain vaihtuvia huipputarjouksia siis luvassa läpi marraskuun. Tällä viikolla aloitetaan Yamaha DT:n sinisistä katteista! Tarjous voimassa loppuviikon tai niin kauan kuin varastoa riittää, ole siis nopea! ;)

Onnea viiksien kasvatukseen ja tervetuloa ostoksille!


25.10.2017 - Laskimme postikulujamme!

Erinomaisia syysuutisia! Päätettiin tuoda valoa pimeneviin iltoihin laskemalla postikulujemme hintaa! Uudet postikulumme paketeille tilauksen painosta riippumatta vain 5,90€ ja kirjeille 2,90e! Ja tietenkin edelleenkin yli 150€ tilaukset postikuluitta!


22.09.2017 - Uusi maksupääte Oulun Ruskon noutovarastollemmeMekin siirryttiin vihdoinkin viime viikolla nykyaikaan ja saatiin varastollemme aivan uusi maksupääte. Nyt voit maksaa noutotilauksesi kätevästi kortilla!
Hox! Muistutuksena vielä, ettei meillä siltikään varastolla valitettavasti ole kiinteitä aukioloaikoja, vaan tilauksen noutamisesta on hyvä sopia aina etukäteen. Noutotilauksesi jälkeen otamme teihin yhteyttä ja sovimme tarkemmin noudosta! :)03.08.2017 - Maksutavat toimivat jälleen!


Palveluntarjoaja sai viimein vian korjattua ja kaikki maksutapamme ovat jälleen käytettävissänne! Pahoittelemme tästä asiakkaillemme aiheutunutta harmia, jonka vuoksi tarjoamme kaikkiin tilauksiin loppuviikon ajan kaksi tarra-arkkia veloituksetta (arvo 7,80e)!

https://www.tekant.fi/fi/tuote/10823356


02.08.2017 - Verkkopankkimaksaminen tilapäisesti epäkunnossa

Verkkokauppa-alustaamme tuli viime yönä palveluntarjoajalta meistä riippumaton suuri hallinnan päivitys, jonka myötä verkkopankkimaksaminen on väliaikaisesti poissa käytössä järjestelmävirheen takia. Kortttimaksaminen toimiii normaalisti.

Voit maksaa myös tilauksesi postiennakolla tai ennakkotilisiirrolla, ota yhteyttä asiakaspalvelu@tekant.fi. Pahoittemme tästä asiakkaillemme koituvaa haittaa. Tiedotamme heti, kun verkkopankkimaksaminen on taas mahdollista!

Mikäli verkkokaupassa ilmenee muita ongelmia, niin otathan rohkeasti yhteyttä!25.07.2017 - Tilausten käsittelyssä katkos 26.7-28.7!

 Olemme työmatkalla tämän viikon ke-pe 26.7-28.7, jolloin verkkokaupan toimitukset ovat valitettavasti tauolla. Seuraavan kerran olemme tilauksia käisittelemässä heti 29.7 launtaina. Pahoittelemme tästä mahdollsesti asiakkaillemme koituvaa haittaa. 

Terveisin Teemu, Tekant02.07.2017 - Muutto Oulun Ruskoon

Oululaiset hox, tilausten noudot jatkossa Ruskosta! Nimittäin muutimme juhannuksena toimintamme varastoineen uusiin parempiin tiloihin Ruskon Citymarketin läheisyyteen juuri valmistuneisiin Citytalleihin osoitteeseen Laakerikuja 6 D6!

Toistaiseksi jatketaan vanhan mallin mukaan ilman lukkoon lyötyjä aukioloaikoja (noudot sovitusti), mutta tavoitteena olisi tiloihin tulevaisuudessa pieni varastomyymälä kiinteillä aukioloajoilla pystyttää!

Jätä tilaus netissä, maksa vasta noutaessasi! #tekant #muutto #rusko10.06.2017  Osajahti 2017

Kesän kunniaksi polkaistaampa kunnon kisaa pitkästä aikaa käyntiin!

Etsi ja voita, Tekantin SUURI osajahti starttaa tänään! Piilotettiin sivuille yhteensä viisi kilpailukoodia. Se mitä enemmän koodeja löydät, niin sen suuremman palkinnon voit voittaa! Nimittäin arvonnan voittaja voittaa juuri ne tuotteet, mitkä on sivuiltamme bongannut! Voit siis itse vaikuttaa voiton suuruuteen, löydä siis kaikki koodit niin voitat suurimman palkinnon (arvo n. 85€)! Koodeja voit löytää mm. tuotekorteista, yhteystiedoista; kaikkialta sivuiltamme!

Arvonta suoritetaan kaikkien osallistujien kesken! Lähetä löytämäsi koodit sekä yhteystietosi oheisella vastauslomakkeella: https://goo.gl/G6yDU2 niin pääset osallistumaan kilpaan!

Ensimmäisen arvontakoodin löydät täältä:https://goo.gl/xHdeP0! Kilpailu päättyy 8.7 klo 12:00, voittaja arvotaan ja julkaistaan 9.7 mennessä! Voittajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse.

Onnea jahtiin!

t. Teemu, Tekant25.05.2017 - Ilmaisia tuotteita yli 50€ ja 100€ tilauksiin toukokuun loppuun saakka!

Päätettiin näin kesäisten säiden ja toukokuun lopun kunniaksi laittaa vähän ilmaista tuotetta jakoon!


Koodilla TOUKO50 yli 50€ tilauksiin veloituksetta A4 Scooter Attack 23 tarran tarra-arkki (arvo 3,90€)! Koodilla TOUKO100 yli 100€ tilauksiin tarjoamme vielä tarra-arkin lisäksi Stage6 tangonpehmusteen ja aivan ilmaiseksi (arvo 10,80€)!

Kampanja voimassa toukokuun loppuun 31.5 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää! Tilaa siis jo tänään!19.01.2017 - Uusittu verkkokauppamme uusilla ominaisuuksilla on viimein täällä!!

Päivitys toi tullessaan lukuisia uudistuksia ja pitkään toivottuja uutuuksia, kuten toivelistan, arvostelut uutiskirjeen, valmistajalistan... Alle listasimme muutaman muutoksen:


  • Kaupan sisäinen paranneltu asiakastili. Asiakastililläsi tietosi säilyvät tallessa ja sitä kautta voit helposti tutkailla tilaustasi sekä tilaushistoriaa.

  • Käyttäjäarvostelut. Ostettuasi tuotteen voit käydä arvostelemassa sen!

  • Toivelista. Kirjautuneena jokaisen tuotteen kohdalle ilmestyy "lisää toivelistalle" -painike. Toivelistalle pystyt nostamaan muistiin kiinnostavia tuotteita. Toivelistalta pystyt yhdellä painalluksella lisäämään tuotteen ostoskoriisi!

  • Valmistajalista. Valmistajan nimeä klikkaamalla näet kaikki kyseisen valmistajan/tuotemerkin kaikki meiltä löytyvät tuotteet.

  • Uutiskirje. Tilaa muutaman kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirjeemme niin olet aina ensimmäisenä tietoinen vaihtuvista tarjouksistamme sekä saat koonnoksen uutuustuotteista!

  • Leivänmurupolku eli ns. sivukartta. Selaillessasi jotain tuotetta, näet tuotekortin ylälaidassa polun, mitä reittiä olet tuotteeseen tullut; esimerkkinä olet katsomassa Stage6 70cc Streetrace sylinterisarjaa niin voit leivänmurupolun avulla klikata itsesi helposti takaisin vaikka sylinterisarjat -kategoriaan taikka kokonaan varaosa kategoriaan.

  • Näin tilaat -sivu. Loimme tarkat yksityiskohtaiset ohjeet tilauksen tekemisestä ostamisen tueksi!

  • Tuotekyselylomake. Puuttuuko valikoimistamme jokin etsimäsi tuote? Tuotevalikoimastamme on esillä vain pieni osa, ota yhteyttä tällä lomakkeella, niin katsotaan joskos meiltä löytyisi haluamasi tuote!


Toivomme teiltä arvon asiakkaat kommentteja ja palautetta uudistuksista. Missä onnistuimme? Mitä voisi vielä parantaa?


Toivotamme kaikille hyvää alkanutta vuotta ja hauskoja hetkiä kaksipyöräisten parissa!


t. Teemu26.11.2016 - Viikon 48 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta perjantaina 2.12 viikolla 48 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.13.11.2016 - Viikon 46 ja 47 toimitukset


Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta torstaina 24.11 viikolla 47 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.31.10.2016 - Viikon 44 ja 45 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta perjantaina 12.11 viikolla 45 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.24.10.2016 - Viikon 43 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta perjantaina 28.10 viikolla 43 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.9.10.2016 - Viikon 41 ja 42 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 22.10 viikolla 42 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.2.10.2016 - Viikon 40 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 07.10 viikolla 40 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.02.10.2016 - Uusia maksu- ja toimitustapoja kauppaan!
Asiakkaiden pyynnöstä olemme lisänneet kauppaan uusia maksu- ja toimitustapoja. Jakossa pystyt tilauksesi maksamaan vaivattomasti pelkästään pankki-/luottokortilasi. Lisäsimme myös uuden toimitustavan, omavalintaiselle R-Kioskille toimitettavan DB Schenkkerin tarjoaman edullisen pakettitoimituksen!

"DB Schenkerin Noutopistepaketti noudettavissa ja lähetettävissä yli 450 Ärrältä!Nouda pakettisi nopeasti ja helposti R-kioskilta! R-kioskilta voit noutaa pakettisi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.Kun verkkokaupan toimitustavaksi valitaan DB Schenkerin Noutopistepaketti, paketin voi noutaa yli 450 Ärrältä ympäri Suomen. DB Schenkerin verkkokauppa-asiakasyritykset voivat myös lähettää Noutopistepakettinsa Ärrältä sekä verkkokaupan palautukset hoituvat kätevästi Ärrän kautta. Paketin voi palauttaa mille tahansa Schenkerin Noutopiste-Ärrälle.DB Schenker lähettää vastaanottajalle saapumisilmoituksen tekstiviestillä tai kirjeellä, kun lähetys on noudettavissa halutulta Ärrältä. Lähetys on noudettavissa 14 vuorokauden ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle. Paketin noutaminen onnistuu yksinkertaisesti lähetystunnuksella, noudettaessa on esitettävä henkilöllisyystodistus. (ajokortti, passi tai henkilökortti)"26.09.2016 - Viikon 39 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta perjantaina 30.9 viikolla 39 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.18.09.2016 - Viikon 38 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 24.9 viikolla 38 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.11.09.2016 - Viikon 37 toimitukset


Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 17.9 viikolla 37 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.28.08.2016 - Viikkojen 35 ja 36 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 10.9 viikolla 36 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.27.8.2016 - Kuvaa Tekantin tuote -kilpailu

Voita tarrapaketti ja 50€ lahjakortti kauppaamme!


Nyt moposi voi päästä osaksi verkkokaupaamme; lähetä kuva mopossasi olevasta meiltä ostetusta tuotteesta sähköpostiimme tekant.fi@gmail.com otsikolla "Tuotekuvakilpailu" ja voita tarrapaketti taikka 50€ lahjakortti! Teiltä saamia kuvia käytämme esimerkkikuvina verkkokaupamme tuotteissa.


Kaikista julkaistuista kuvista lähetämme palkkioksi Tekant.fi tarroja sisältävän tarrapaketin, joten muista siis liittää viestisi mukaan yhteystietosi!


Kilvan päätyttyä arvomme jokaisen osallistujan kesken 50€ lahjakortin kauppaamme! Kuvia otamme vastaan 30.9.2016 saakka, jonka jälkeen arvomme pääpalkintona olevan lahjakortin. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. .23.08.2016 - Viikon 34 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta launtaina 27.8 viikolla 34 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.14.08.2016 - Viikon 33 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 21.8 viikolla 33 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.08.08.2016 - Viikon 32 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta maanantaina 13.8 viikolla 32 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.31.7.2016 - Viikon 31 toimitukset

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 7.8 viikolla 31 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.24.07.2016 - Viikon 30

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 31.7 viikolla 30 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.03.07.2016 - Viikon 27 ja 28 toimitusajat

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 17.7 viikolla 28 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.20.06.2016 - Viikon 26 toimitusajat

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta keskiviikkona 29.6 viikolla 26 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.31.05.2016 - Viikon 22 ja 23 toimitusajat

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 12.6 viikolla 23 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.01.05.2016 - Viikon 18 ja 19 toimitusajat

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 15.5 viikolla 19 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.11.04.2016 - Viikon 17 toimitusajat

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 1.5 viikolla 17 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.11.04.2016 - Viikot 15 ja 16

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 24.4 viikolla 16 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.28.3.2016 - Viikkojen 13 ja 14 toimitusajoista

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 10.4 viikolla 14 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.20.3.2016

Huomaa tilausta tehdessäsi, että seuraavan kerran tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta ensi sunnuntaina 27.3 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.06.03.2016

Tulevan kolmen viikon aikana tulleet tilaukset pystytään postittamaan valitettavasti vasta sunnuntaina 13.3 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.14.02.2016

Tulevan kolmen viikon aikana tulleet tilaukset pystytään postittamaan valitettavassti vasta sunnuntaina 6.3 (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.

 


31.01.2016 

Tämän- ja ensi viikon aikana tulleet tilaukset postitetaan sunnuntaina 14.2. (asepalveluksesta johtuen). Pahoittelemme tästä aiheutuvaa viivettä.

 


02.01.2016 - Verkkokauppa tauolla tammikuun ajan

Hox! Verkkokauppan toimitukset ovat tauolla 3.1.2016 alkaen alkavan asepalveluksen takia aina tammikuun loppuun saakka! Tilaaminen verkkokaupasta tänä aikana on toki mahdollista, mutta huomaa että tilaukset käsitellään vasta tammikuun loppupuollella/helmikuun alussa! Pahoittelemme tästä asiakkaillemme aiheutunnutta harmia. Hyvää uutta vuotta! :) 

 30.12.2015 - Ilmaislahjasta sekä tulevasta vuodesta

Hyvää ja rauhallista joulua kaikille toivottaa Tekant! Tarjoamme joululahjanamme kaikille asiakkaillemme upean yllätyslahjan kaikkiin pakettitilauksiin loppuvuoden ajan (tai niin kauan kuin lahjoja riitää), lahjan arvo 5,90€!

Tuleva vuotemme tulee olemaan hieman tavanomaista erikoisempi tammikuussa alkavan asepalveluksen takia. Verkkokauppa onkin näin ollen tammikuun alun tauolla kyseisen asepalveluksen takia. Tilaaminen onnistuu toki normaaliin tapaan, mutta palaamme takaisin normaaliin arkeen sorvin ääreen tilauksia käsittelemään tammikuun loppupuolella tai vaihtotehtoisesti viimeistään heti helmikuun alussa. Tämän jälkeen tilausten käsittelyajat palaavat lähes normaaleiksi (kaksi arkipäivää), kun olemme saaneet siirrettyä varastomme logistiikan kannalta toimivampaan paikkaan asepalveluspaikkaan katsoen. Tällöin pystymme tilausten käsittelyn hoitamaan aina iltavapailla!

Asiakaspalvelussamme saatta myös tämän myötä esiintyä pientä viivettä, mutta parhaiten meihin saat kuitenkin yhteyden mm. sähköpostitse tai Whatsapin kautta! Pyrimme silti parhaamme mukaan vastaamaan kaikkiin viesteihin kahden vuorokauden sisällä. Pahoittelemme aiheutunutta viivettä! Tee siis tilauksesi tämän vuoden puolella ja saat tilaukseesi mukaan todella kivan ilmaislahjan! 

 

 

27.11.2015 - Matkahuolto lisätty uutena toimitustapana Postin rinnalle!

 Pienoista helpotusta postilakkoon! Nimittäin tilausten toimitustavaksi on tästä edes mahdollista valita uutuutena MATKAHUOLLON Lähi-paketti! Toimituskulut Lähi-paketille vain 8€! Matkahuollon kautta tilatut tilaukset toimitamme Matkahuollon kuljetettavaksi viimeistään kahden arkipäivän kuluttua tilauksesta, joten enään ei tarvitse huolehtia siitä, että ehtiikö tilaus jouluksi pukinkonttiin. 

 

Pahoittelemme postilakosta asiakkaillemme aiheutunutta haittaa ja harmia.03.11.2015 - Snapchat
 

Loimme juuri Tekantille oman Snapchatin nimimerkillä Tekant.fi! 
Snapchatin puolelle pyrimme päivittämään kuvia arjestamme, realiaikaista tietoa uusista tuotteista sekä varaston päivityksissä.

Lisäksi tulemme Snapchatissamme järjestämään ns. FLASH DEALEJA, eli hyvin rajoitettuja ja vain vähän aikaan voimassa olevia -30%-90% supertarjouksia, vain nopeimmille!
Joten suosittelemme sinua lisäämään viipymättä meidät Snapchat uutisvirtaasi; eli lisää tekant.fi! Nimittäinkin ensimmäinen tutustumistarjous on jo julkaista Snapchatissamme, pidä siis kiirettä, kello käy! Tarjous voimassa vain nopeimmille!

 


29.10.2015 - Maksupalveluntarjoajan vaihdos

Olemme vaihtaneet maksupalveluntarjoajan uuteen varmatoimisempaan Suomen suosituimpaan nettikauppojen maksupalveluntarjoajaan Checkout Finland:iin. Checkout Finland Oy :llä on maksulaitoksen toimilupa. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.


Edellisellä maksupalveluntarjoajan Verifonen kanssa ilmeni runsaasti ongelmia maksuun siirtyessä, jolloin eteen aukeni tyhjä valkoinen sivu jolloin asiakas ei päässyt maksamaan ja tilausprosessi jäi näin kesken. Pahoittelemme asiakkaillemme ästä aiheutunutta harmia.

 

 

5.9.2015

Maksupalveluntarjoajalla on ongelmia Collector maksutavan kanssa, eikä maksuja pysty viemään loppuun asti ja näin maksutapahtuma keskeytyy. Toistaiseksi siis Collector maksutapa (lasku+osamaksu) on poissa käytöstä!

 


 
3.8.2015 - Tekantin verkkokauppa avattu testikäyttöön
Maaliskuussa rakentamaan aloitettu Tekantin verkkokauppa on viimeinkin auennut testikäyttöön. Kehitysehdotuksia, risuja ja ruusuja otetaan ilomielin vastaan! Virallisia avajaisia tullaan viettämään elokuun aikana, todennäköisesti loppu puolella. Varsinaisesta avajaispäivästä tiedotetaan etukäteen tarkemmin  .