Airsal Alu Sport sylinterisarja 70cc, Yamaha Aerox
Loppunut

Airsal Alu Sport sylinterisarja 70cc, Yamaha Aerox

159,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 135,92 €
sis. 24 % ALV
Tuotenumero: 010713476 / 301-1003
Loppunut

Airsalin tehokas 70cc nicasil pinnoitettu alumiininen sylinterisarja on markkinoiden suosituimpia virityssylintereitä. Sylinteri on hyvin ala- ja keskivääntöinen sopien näin erinomaisesti jokapäiväiseen ajoon.


Airsal tehokas alumiininen Ø47,6mm 70cc täydellinen sylinterisarja.  Paketti sisältää sylinterin, kannen, männän, yläkerran tiivistesarjan, lukkosokat ja männänrenkaan ja -tapin. Alkuperäiskokoinen 10mm männäntappi! 


Sylinterin kanssa suositellaan käytettäväksi vähintään 19mm kaasutinta sekä sport-tasoista tehopakoputkea


Sylinterisarjaan sopivat varaosat:


HOX! Männänrengas asennetaan DY-merkintä ylöspäin! Alumiinisylinterisarjat täytyy aina esilämmittää ennen ajoa, lämmitä sylinteriä pitämällä mopoa tyhjäkäynnillä noin 5min ennen ajoon lähtöä. Vältä pitkiä kovia kiihdytyksiä ensimmäisen 10min ajon aikana. Puutteellinen esilämmitys voi johtaa sylinterin rikkoutumiseen. 


Sopivuus:

  • MBK Nitro
  • Yamaha Aerox


Kyseessä on virityssylinteri, jota ei ole sallittu tieliikennekäyttöön. Mopoissa ja skoottereisssa suurin sallittu sylinterin tilavuus on 50cc.

Kysyttävää tuotteesta?
Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee!

Kysyttävää tuotteesta? Mietityttääkö sopivuus? Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa yhdessä! Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee! 


Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana!🫡