Stage6 Big Racing sylinterisarja 88cc, Derbi Senda <-05
Stage6 Big Racing sylinterisarja 88cc, Derbi Senda <-05
Stage6 Big Racing sylinterisarja 88cc, Derbi Senda <-05

Stage6 Big Racing sylinterisarja 88cc, Derbi Senda <-05

259,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 259,90 €
sis. 24 % ALV
Tuotenumero: S6-7019220 / 010810650
Suoraan Oulun varastosta 9 kpl
Kaikki ennen klo 16:30 tehdyt tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana!
Toimitus 1-3 arkipäivää

Stage6 asiantuntijoiden kehittelemä teho-uutuus, super tehokas alumiininen nicasil pinnoitettu todella suorituskykyinen 88cc HyperRacing sylinterisarja. 


Ulkoapäin vaatimattoman ja karkean oloinen 49cc leimoilla varustettu sylinteri ei ole sisältä miltä ulkoa näyttää vaan valmistaja lupaa sylinteristä jopa 25,2hp tehon (edellyttäen tietenkin sen, että moottorin muut osat ovat samaa tasoa)! Sylinterin suuri vesitila tarjoaa erinomaisen sylinterin jäähtyvyyden. Asentaminen on yksinkertaista, sillä sarja ei vaadi lohkojen avartamista. Tämä on kuitenkin tämän tason virityksissä suositeltavaa. 


Sylinterin kanssa on suositeltava käyttää vahvistettuja laakereita ja kampiakselia, isompaa kaasutinta (vähintään 24mm) ja Iridium tulppaa BR10EIX yms, sillä moottorin alkuperäiset osat eivät kestä sylinterin tuomia tehoja. Mikäli et halua jatkuvasti katsella kaverisi mopon takavaloja, tämän sinulle oikea valinta!


Sylinterisarjaan sopivat varaosat:


HOX! Sylinteri tarvitsee toimiakseen kaveriksi pidempi erikoiskampiakselin, jossa on 45mm iskunpituus sekä 90mm kiertokanki (esim tämän) sekä pidemmän 120mm pituiset pinnapultit. 


Paketti sisältää:

- Alumiinisen sylinterin ja kannen

- Tiivistesarjan

- Laadukkaan Vertex männän 50mm

- Lukkosokat, männäntapin ja -renkaan


Alumiinisylinterisarjat täytyy aina esilämmittää ennen ajoa, lämmitä sylinteriä pitämällä mopoa tyhjäkäynnillä noin 5min ennen ajoon lähtöä. Vältä pitkiä kovia kiihdytyksiä ensimmäisen 10min ajon aikana. Puutteellinen esilämmitys voi johtaa sylinterin rikkoutumiseen.


Sopivuus:

  • Derbi Senda <-05
  • Gilera RCR/SMT <-05


Kyseessä on virityssylinteri, jota ei ole sallittu tieliikennekäyttöön. Mopoissa ja skoottereissa suurin sallittu sylinterin tilavuus on 50cc.

Kysyttävää tuotteesta?
Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee!

Kysyttävää tuotteesta? Mietityttääkö sopivuus? Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa yhdessä! Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee! 


Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana!🫡