Airsal ALU T6 Racing 70cc sylinterisarja, Yamaha Jog/Neo's

Airsal ALU T6 Racing 70cc sylinterisarja, Yamaha Jog/Neo's

129,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 103,92 €
sis. 24 % ALV
Tuotenumero: AS12065 / 011316476
Suoraan Oulun varastosta yli 10 kpl
Kaikki ennen klo 16:30 tehdyt tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana!
Toimitus 1-3 arkipäivää

Airsalin tehokkain 70cc T6 Racing  nicasil-pinnoitettu alumiininen sylinterisarja. Airsalin sylinterit ovat markkinoiden suosituimpia virityssylintereitä. Sylinterissä on kuristamaton kaksiosainen pakkoaukko ja avarretut kanavat. Sylinteri on hyvin ala- ja keskivääntöinen sopien näin erinomaisesti jokapäiväiseen ajoon.


Sylinteri on halkaisijaltaan Ø47,6mm 70cc sopien Minarellin ilmajäähdytteiseen skootteriin. Paketti sisältää sylinterin, kannen, männän, yläkerran tiivistesarjan, lukkosokat ja männänrenkaan ja -tapin. 


Sylinterisarjaan sopivat varaosat:


Alkuperäiskokoinen 10mm männäntappi.  Sylinterin kanssa suositellaan käytettäväksi vähintään 17mm kaasutinta sport-tasoista tehopakoputkea. HOX! Männänrengas asennetaan DY-merkintä ylöspäin!


Alumiinisylinterisarjat täytyy aina esilämmittää ennen ajoa, lämmitä sylinteriä pitämällä mopoa tyhjäkäynnillä noin 5min ennen ajoon lähtöä. Vältä pitkiä kovia kiihdytyksiä ensimmäisen 10min ajon aikana. Puutteellinen esilämmitys voi johtaa sylinterin rikkoutumiseen.


Sopivuus:

  • MBK Flipper 98-06
  • MBK Mach 02-12
  • MBK Ovetto 97->
  • Yamaha Jog 88->
  • Yamaha Neo's 96->


Kyseessä on virityssylinteri, jota ei ole sallittu tieliikennekäyttöön. Mopoissa ja skoottereissa suurin sallittu sylinterin tilavuus on 50cc.

Kysyttävää tuotteesta?
Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee!

Kysyttävää tuotteesta? Mietityttääkö sopivuus? Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa yhdessä! Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee! 


Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana!🫡