Airsal ALU Sport 70cc sylinterisarja, Yamaha BW's/Slider

Airsal ALU Sport 70cc sylinterisarja, Yamaha BW's/Slider

109,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 87,92 €
sis. 24 % ALV
Tuotenumero: 01131246
Suoraan Oulun varastosta yli 10 kpl
Kaikki ennen klo 16:30 tehdyt tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana!
Toimitus 1-3 arkipäivää

Airsalin Sport 70cc nicasil pinnoitettu alumiininen sylinterisarja. Airsalin sylinterit ovat markkinoiden suosituimpia virityssylintereitä. Sylinteri on hyvin ala- ja keskivääntöinen sopien näin erinomaisesti jokapäiväiseen ajoon!


Sylinteri on halkaisijaltaan Ø46mm 70cc. Paketti sisältää sylinterin, kannen, männän, yläkerran tiivistesarjan, lukkosokat ja männänrenkaat ja -tapin. 


Alkuperäiskokoinen 10mm männäntappi. Sylinterin kanssa suositellaan käytettäväksi vähintään 17mm kaasutinta sport-tasoista tehopakoputkea. 


Sylinterisarjaan sopivat varaosat:


HOX! Männänrengas asennetaan DY-merkintä ylöspäin! Ei tieliikennekäyttöön. Alumiinisylinterisarjat täytyy aina esilämmittää ennen ajoa, lämmitä sylinteriä pitämällä mopoa tyhjäkäynnillä noin 5min ennen ajoon lähtöä. Vältä pitkiä kovia kiihdytyksiä ensimmäisen 10min ajon aikana. Puutteellinen esilämmitys voi johtaa sylinterin rikkoutumiseen.


Sopivuus:

  • MBK Booster/Stunt
  • Yamaha BW's/Slider


Kyseessä on virityssylinteri, jota ei ole sallittu tieliikennekäyttöön. Mopoissa ja skoottereissa suurin sallittu sylinterin tilavuus on 50cc.

Kysyttävää tuotteesta?
Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee!

Kysyttävää tuotteesta? Mietityttääkö sopivuus? Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa yhdessä! Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee! 


Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana!🫡