Airsal Alu Sport sylinterisarja 80cc, Derbi Senda <-05

Airsal Alu Sport sylinterisarja 80cc, Derbi Senda <-05

179,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 179,90 €
sis. 24 % ALV
Tuotenumero: 01085850
Suoraan Oulun varastosta yli 10 kpl
Kaikki ennen klo 16:30 tehdyt tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana!
Toimitus 1-3 arkipäivää

ILMAISET TOIMITUSKULUT!


Meinaatko Derbisi kanssa jäädä aina katselemaan kaverin takavaloa? Ei hätää, tämän sylinterisarjan kanssa se on historiaa!


Airsalin tehokas ja vääntävä 80cc (78.5cc) nicasil-pinnoitettu alumiininen sylinterisarja, taattua hintalaatusuhdetta rahallesi. Paketti sisältää sylinterin, sylinterinkannen, männän, yläkerran tiivistesarjan, lukkosokat ja männänrenkaan ja -tapin.


HOX! Männänrengas asennetaan DY-merkintä ylöspäin! Alumiinisylinterisarjat täytyy aina esilämmittää ennen ajoa, lämmitä sylinteriä pitämällä mopoa tyhjäkäynnillä noin 5min ennen ajoon lähtöä. Vältä pitkiä kovia kiihdytyksiä ensimmäisen 10min ajon aikana. Puutteellinen esilämmitys voi johtaa sylinterin rikkoutumiseen. 


Sopivuus:

  • Derbi Sendat <-05
  • Gilera RCR/SMT <-05


Kyseessä on virityssylinteri, jota ei ole sallittu tieliikennekäyttöön. Mopoissa ja skoottereissa suurin sallittu sylinterin tilavuus on 50cc.

Kysyttävää tuotteesta?
Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee!

Kysyttävää tuotteesta? Mietityttääkö sopivuus? Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa yhdessä! Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee! 


Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana!🫡