Giannelli pakoputki, Aprilia RX/SX 06 ->

Giannelli pakoputki, Aprilia RX/SX 06 ->

179,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 179,90 €
sis. 24 % ALV
Tuotenumero: 34644HF
Suoraan Oulun varastosta 3 kpl
Kaikki ennen klo 16:30 tehdyt tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana!
Toimitus 1-3 arkipäivää

Kauniisti viimeistelty Giannelli tehopakoputki. e-hyväksytty. Pakkaus sisältää pakoputken ja muut asennukseen tarvittavat osat.


Tehopakoputki tuo lisää vääntöä ja tehoa mopoon. Giannellin pakoputket on suunniteltu lisäämään moottorin tehoa ja vääntöä jokaiselle kierrosalueelle. Erinomainen putki siis tavalliseen arkiajoon tuoden mukavaa piristystä mopoon.


Giannellin putket ovat valmistettu käsin laadukkaasta kevyestä teräksestä ja käsitelty kuumankestolakalla, jättäen rosoisen racing-lookin näkyviin.


Muistathan hankkia pakoputken kanssa vähintään isompia suuttimia kaasuttimen säätöä varten!  Soveltuu käytettäväksi yhteen vain Giannellin oman äänenvaimenninsarjan 34646HF kanssa.


HOX! E-hyväksytyt pakoputket sisältävät yleensä kuristuksen pakoputken pakoaukon suulla. Tämän poistaminen tuo putken mainitut hyödyt ja ominaisuudet saataville. Kuitenkaan tällöin putki ei enää e-hyväksytty ole, eikä ole enää sallittu tieliikennekäytössä. Varmistuthan, ettei tieliikennekäytössä oleva mopo kulje yli lain sallimien rajojen!


Sopivuus:

  • Aprilia RX/SX50 06->
Yhteensopivia tuotteita
Kysyttävää tuotteesta?
Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee!

Kysyttävää tuotteesta? Mietityttääkö sopivuus? Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa yhdessä! Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee! 


Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana!🫡