Skyteam Monkey

Skyteam Monkey mopojen sylinterisarjat. Osa sylintereistä sopii myös uuden mallin Honda Monkey mopojen moottoriin, joissa on neljä vaihdetta.

2 tuotetta
  • Sivu 1 / 1

Sylinterit ja sylinterisarjat jokaiseen mopoon ja skootteriin

Sylinteri on yksi mopojen ja skoottereiden tärkeimmistä varaosista, ja sen päivittäminen voi vaikuttaa merkittävästi mopon ajokokemukseen. Sylinterisarja pitäisi uusia noin 20 000tkm ajokilometrin välein. Toki ajotapa vaikuttaa tähän merkittävästi. 

Mopon alkuperäinen sylinteri on kooltaan 50cc

Mopon alkuperäisen sylinterin kuutiotilavuus on 50cc, mutta mopoihin ja skoottereihin on saatavilla myös isompia virityssylintereitä, kuten 70cc, 77cc, 80cc, 88cc ja jopa suurempia sylintereitä.

Sylinteri voi olla valmistettu joko valuraudasta tai alumiinista. Alumiiniset sylinterisarjat ovat usein nicasil-kovakromipinnoitettuja, mikä parantaa kestävyyttä ja lämmönjohtavuutta. Valurautsisen sylinerin etuna on yleensä edullisempi hinta sekä sylinteirn voi porata ylikokoon. Alumiinisen sylinterin etuna on parempi jääähtyvyys, joka voi vaikuttaa suorityskykyyn. Suosittuja sylinterien valmistajia ovat Stage6, Airsal, Motoforce ja Top Performance.

Sylinterisarja sisältää kaiken tarvittavan

Sylinterisarjat ovat käteviä vaihtoehtoja, sillä ne sisältävät usein kaiken tarvittavan sylinterin päivittämiseen. Ne voivat sisältää männän, tiivisteet ja muut olennaiset osat, mikä tekee sylinterin vaihtamisesta helpompaa ja varmistaa, että kaikki tarvittava on käytettävissäsi. Huomaa kuitenkin, että yleensä esim neulalaakeri myydään erikseen.

Ennen päätöstä sylinterin päivittämisestä, varmista, että ymmärrät moottorisi vaatimukset ja valitse sopiva sylinteri. Noudata myös valmistajan suosituksia ja ohjeita varmistaaksesi asennuksen oikeellisuuden ja ajoneuvosi optimaalisen suorituskyvyn. Tutustu laajaan valikoimaamme mopon sylintereitä, skootterin sylintereitä ja sylinterisarjoja löytääksesi parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi.

Mikäli olet epävarma siitä, että mikä sylinterisarja mopoosi sopii, ota yhteyttä! Niin selvitetään mopoon sopiva sylinteri.