Lahjakortit

Mikä olisikaan parempi lahja, kun lahjakortti Tekanttiin?


Lahjakortti on valittavissa fyysisenä kirjeitse toimitettavana lahjakorttina taikka sähköisenä koodina. Fyysinen lahjakortti sisältää ilmaisen valkoisen kirjekuoren lahjakortille. Sähköinen lahjakortti toimitetaan antamaanne sähköpostiin. Kerro tilauksesi tiedoissa, haluatko lahjakortin sähköisenä vai fyysisesti kirjeenä postilaatikkoon.


Ohjeita ostamiseen, fyysinen vai sähköinen lahjakortti?

1. Haluan fyysisen lahjakortin kirjeitse kotiin tai Postiin postipakettina

Valitse toimitustavaksi kirje tai paketti. Lahjakortti toimitetaan sinulle valitsemasi toimitustavan mukaisesti.

Fyysinen, tuotekuvan mukainen lahjakortti, sisältää ilmaisen valkoisen kirjekuoren lahjakortille. Fyysinen lahjakortti toimitetaan kirjeitse asiakkaan antamaan kotiosoitteeseen tai pakettina Postiin valitun toimitustavan mukaisesti. Postin kirjeiden toimitusaika on noin 3-7 arkipäivää, pakettien 1-3 arkipäivää.


2. Haluan sähköpostiini sähköisen koodin, jonka voin antaa lahjansaajalle itse

Valitse toimitustavaksi "Nouto Mopomaatista", jolloin tilauksen hintaan ei lisätä ylimääräisiä toimituskuluja. Mainitse myös tilauksen lisätietokentässä, että haluat lahjakortin koodin sähköisenä. Huomaa, että koodi ei automaattisesti tule tilausvahvistuksen yhteydessä, vaan se lähetetään yhden arkivuorokauden kuluessa.

Sähköinen lahjakortti on lahjakortin lunastamiseen oikeuttava koodi, jonka ostaja voi antaa lahjan saajalle haluamallaan tavalla.

10 tuotetta
  • Sivu 1 / 1
OTA YHTEYTTÄ

Askarruttaako osan sopivuus? Et löytänyt tarvitsemaasi osaa valikoimistamme? Haluat antaa palautetta toiminnastamme? Ota yhteyttä, vastaamme nopeasti! 🫡