Derbi Senda

Laadukkaat Derbi Senda mopojen sylinterit ja sylinterisarjat sopivat Derbi Senda mopojen lisäksi myös Aprilian ja Gileran mopoihin. Kaikissa näissä voimanlähteenä toimii Rabasan laadukas moottori. Moottori uudistui vuonna 2006. Rabasan moottoriin löytyy kahdenmallisia sylintereitä; vanhanmallin sylintereitä 2005 ja vanhemmille, sekä 2006 ja uudemmille malleille. Sylinterin männät löydät täältä ja tiivisteet täältä.


Valikoimistamme löydät mm. aina yhtä laadukkaat Derbin alkuperäiset sylinterit, edulliset tarvikesylinterit sekä tehokkaat virityssylinterit 50cc, 70cc, 77cc ja 88cc!


Mopot jotka ovat valmistettu vuonna 2005 tai ennen tätä omaavatvanhan mallisen Rabasan moottorin EBE050 EURO2. Näihin sopivat kaikki vanhan mallin Rabasaan takoitetut <-05 sylinterisarjat. Näitä mopoja ovat mm. Derbi Senda Racer X-Treme/X-Race, DRD Devil/Racing/LTD <-05 ja Gilera GSM/H@K/RCR/SMT <-05


Mopot jotka ovat valmistettu vuonna 2006 tai tämän jälkeen omaavat uuden mallisen Rabasan moottorin D50B0 EURO3/EURO4. Näitä mopoja ovat mm. Aprilia RX/SX/RS4 06->, kaikki Derbi Senda X-Treme/X-Race, DRD Racing/Pro/X-Treme mallit 06->, Derbi GPR50 06-> ja Gilera RCR/SMT 06-> mopot.

34 tuotetta
  • Sivu 1 / 2

Sylinterit ja sylinterisarjat jokaiseen mopoon ja skootteriin

Sylinteri on yksi mopojen ja skoottereiden tärkeimmistä varaosista, ja sen päivittäminen voi vaikuttaa merkittävästi mopon ajokokemukseen. Sylinterisarja pitäisi uusia noin 20 000tkm ajokilometrin välein. Toki ajotapa vaikuttaa tähän merkittävästi. 

Mopon alkuperäinen sylinteri on kooltaan 50cc

Mopon alkuperäisen sylinterin kuutiotilavuus on 50cc, mutta mopoihin ja skoottereihin on saatavilla myös isompia virityssylintereitä, kuten 70cc, 77cc, 80cc, 88cc ja jopa suurempia sylintereitä.

Sylinteri voi olla valmistettu joko valuraudasta tai alumiinista. Alumiiniset sylinterisarjat ovat usein nicasil-kovakromipinnoitettuja, mikä parantaa kestävyyttä ja lämmönjohtavuutta. Valurautsisen sylinerin etuna on yleensä edullisempi hinta sekä sylinteirn voi porata ylikokoon. Alumiinisen sylinterin etuna on parempi jääähtyvyys, joka voi vaikuttaa suorityskykyyn. Suosittuja sylinterien valmistajia ovat Stage6, Airsal, Motoforce ja Top Performance.

Sylinterisarja sisältää kaiken tarvittavan

Sylinterisarjat ovat käteviä vaihtoehtoja, sillä ne sisältävät usein kaiken tarvittavan sylinterin päivittämiseen. Ne voivat sisältää männän, tiivisteet ja muut olennaiset osat, mikä tekee sylinterin vaihtamisesta helpompaa ja varmistaa, että kaikki tarvittava on käytettävissäsi. Huomaa kuitenkin, että yleensä esim neulalaakeri myydään erikseen.

Ennen päätöstä sylinterin päivittämisestä, varmista, että ymmärrät moottorisi vaatimukset ja valitse sopiva sylinteri. Noudata myös valmistajan suosituksia ja ohjeita varmistaaksesi asennuksen oikeellisuuden ja ajoneuvosi optimaalisen suorituskyvyn. Tutustu laajaan valikoimaamme mopon sylintereitä, skootterin sylintereitä ja sylinterisarjoja löytääksesi parhaan vaihtoehdon tarpeisiisi.

Mikäli olet epävarma siitä, että mikä sylinterisarja mopoosi sopii, ota yhteyttä! Niin selvitetään mopoon sopiva sylinteri.