Usein kysytyt kysymykset

Kokosimme yhteen eniten asiakkaidemme mieltä askarruttavia kysymyksiä ja vastauksia. Mikäli et alta löydä ratkaisua ongelmaasi ota yhteyttä sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi.


1.Tilaaminen


1.1 Tilasin teiltä äsken, milloin tilaukseni lähetetään?

Ennen klo 16:30 tehdyt tilaukset käsitellään ja pakataan vielä saman päivän aikana klo 18:30 mennessä, jolloin ne ehtivät vielä Postin saman päivän kuljetukseen. Klo 16:30 jälkeen tulleet tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.


1.2 Juuri tekemäni tilauksen tuote näyttää nyt olevan loppu, milloin saatte lisää tuotetta ja milloin tilaukseni lähetetään?

Onnittelut, sait tuotteen viimeisen varastokappaleen tilaukseesi. Kaikki tilattavissa olevat tuotteet löytyvät suoraan Oulun varastoltamme. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kun tuotteen pääsit tilaamaan, postitetaan se teille arkipäivisin klo 18:30 mennessä.


1.3 Miten pääsen seuraamaan tilaukseni kulkua?

Tilausvahvistuksen yhteydestä löydät JJFI alkuisen seurantatunnuksen, jonka syöttämällä pääsette seuraamaan tilaustanne täältä: https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/ Tavallisesti tilaukset ovat noudettavissa seuraavana arkipäivänä tilauksesta klo 19:00 mennessä.


1.4 Mistä tiedän, että tilaukseni on noudettavissa?

Saatte tilauksen yhteydessä syöttämäänne sähköpostiin ja puhelinnumeroon ilmoituksen, kun tilauksenne on noudettavissa. Varmistu siis, että kyseiset tiedot ovat oikein!


1.5 Tein juuri äsken tilauksen, mutta unohdin siitä yhden tuotteen. Kuinka toimin?

Mikäli tilaustanne ei ole vielä käsitelty, tehkää verkkokaupan kautta normaalisti uusi tilaus. Valitkaa vain tämän toimitustavaksi ”nouto mopomaatista”, jolloin vältytte ylimääräisiltä toimituskuluilta. Maksutavaksi valitkaa normaalisti verkkopankkimaksu. Lisätkää tästä vielä maininta tilauksen lisätiedoissa.


1.6 Voiko teille tehdä puhelintilauksia?

Ei valitettavasti voi. Tilaaminen tapahtuu helpoiten ja vaivattomimmin verkkokaupan kautta palvelun nopeuttamiseksi ja väärinymmärryksien välttämiseksi.


1.7 Lähetättekö kirjeenä?

Emme lähetä. Olemme luopuneet kaikista kirjalähetyksistä niiden hitauden, epävarmuuden ja seuraamattouuden takia. Suosimme pakettia, kaikki meiltä lähtevät paketit ovat perillä pääsääntöisesti 1-2 vuorokauden kuluessa lähetyksestä sekä pystyt helposti seurantakoodin avulla seuraamaan pakettisi kulkua. Tiesitkö, että vuodesta 2015 olemme lähettäneet yli 130 000 pakettia, eikä yksikään ole Postiin hukkunut! Kaikki "hukassa" olleet paketit ovat aina loppujen lopuksi löytyneet!


1.8 Sain väärän tuotteen, kuinka toimin?

Todella suuret pahoittelumme toimituksen virheestä. Ole yhteydessä sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi. Liitä mukaan kuva väärästä tuotteesta sekä tilusnumero käsittelyn nopeuttamiseksi.  


1.9 En tiedä käykö tuote mopooni/Haluan tietää lisää tuotteesta. Kuinka toimin?

Ota yhteyttä sähköpostiimme, mikäli haluat varmistaa osan sopivuuden mopoosi tai saada esimerkiksi lisää mittatietoja tuotteesta niin mittaillaan!


1.9.1 En löytänyt valikoimistanne etsimääni tuotetta. Saisitteko sitä valikoimiin?

Ota yhteyttä, niin katsotaan mitä voimme tehdä! Tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti, joten todella mielellämme kuulemme kehitysehdotuksia tuotevalikoimaan liittyen!


2. Maksaminen

 

2.1 Valitsin tilaukseni maksutavaksi Postiennakon. Kuinka maksan tilaukseni?

Tilaus maksetaan Postin palvelupisteeseen noudon yhteydessä kortilla tai käteisellä. 

 

2.2 Valitsin tilaukseni maksutavaksi ennakkolaskun. Milloin tilaukseni lähetetään?

Ennakkolaskulla maksetut tilaukset käsittelemme, heti saatuamme asiakkaalta vahvistuksen maksusta tai maksun kirjauduttua tilillemme. Vahvistuksen maksukuitista voitte toimittaa sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi.


2.3 Maksoin tilaukseni verkkopankilla. Rahat lähtivät tililtä, mutta en saanut tilausvahvistusta. Kuinka toimin?

Pahoitteluni kohtaamastanne ongelmasta. Oletteko yhteydessä sähköpostiimme asiakaspalvelu@tekant.fi niin selvitellään hetimmiten asiaa. Liitä mukaan nimesi ja arvioitu tilausaika käsittelyn nopeuttamiseksi.


2.4 Valitsin tilaukseni maksutavaksi Walleyn laskun/osamaksun. Tilaukseni mukana ei kuitenkaan tullut laskua. Mistä saan laskun?

EI huolta, yhteistyökumppanimme Walley toimittaa tilauksen laskun tilauksesta katsottuna seuraavan kuukauden loppuun mennessä!


3. Palautukset & Reklamaatiot

 

3.1 Haluan peruuttaa tilaukseni. Kuinka toimin?

Mikäli tilaustanne ei ole vielä lähetetty, voitte peruuttaa sen veloituksetta ilmoittamalla meille asiasta sähköpostitse. Mikäli tilauksenne on jo toimitettu, tarkemmat ohjeet löydätte alla olevasta kohdasta.


3.2 Haluan palauttaa tuotteen. Kuinka toimin?

Kaikilla käyttämättömillä tuotteille on 14 päivän palautusoikeus alkaen tuotteen vastaanottamisesta. Tarkemmat palautusohjeen löydät täältä: https://www.tekant.fi/fi/palautus


3.3 Onko palautus ilmainen? Paljonko palautus maksaa?

Mikäli kyseessä on viallinen tai väärä tuote, palautus on ilmainen. Muussa tapauksessa palautus maksaa 4,90€, joka vähennetään palautuksen saavuttua palautettavasta palautussummasta.


3.4 Tilasin yli 150€ tuotteita, joista palautin osan. Miksi minulta on nyt veloitettu postikulut?

Sinulta ei veloitettu toimituskuluja, koska tilauksesi arvo oli yli 150€. Mikäli palautuksen jälkeen tilauksesi arvo jää alle 150€, palautettavasta summasta vähennetään myös nämä postikulut.


3.5 En tarvitsekaan tilaamaani tilausta. Voinko jättää sen noutamatta?

Nopeimman palautusprosessin takaamiseksi haluamme, että noudat tilauksesi, jonka jälkeen palauttamaan sen meille palautusohjeen mukaan. Huomaa kuitenkin, että pelkästään noutamatta jättäminen ei ole hyväksytty tilauksen peruutustapa.


3.6 Sain väärän/rikkinäisen tuotteen, kuinka toimin?

Suuret pahoitteluni ikävästä tilanteesta. Olisitteko asian tiimoilta yhteydessä meihin sähköpostitse asiakaspalvelu@tekant.fi, niin selvitetään asia mahdollisimman pikaisesta. Liitä mukaan tilausnumero tilaajan nimi sekä mahdollisimman tarkka kuvaus ongelmasta. Kuvat myös monesti nopeuttavat käsittelyä.


3.7 Tuotteessani on ongelma. Kuinka toimin?

Reklamaatiot on tehtävä aina kirjallisesti sähköpostitse asiakaspalvelu@tekant.fi. Liitä mukaan kattava kuvaus ongelmasta sekä kuvia ongelmasta käsittelyä nopeuttaaksesi.


3.8 Haluan vaihtaa tuotteeni toiseen. Kuinka toimin?

Suoraan toiseen tuotteeseen vaihtaminen ei ole mahdollista. Palauta tarpeeton tuote palautusohjeen mukaan ja tee kokonaan uusi tilaus uudesta tuotteesta.


3.9 Minulla on vielä kysyttävää. Mistä saan apua?

Nopeiten meidät kiinni saat sähköpostitse asiakaspalvelu@tekant.fi. Ota yhteyttä niin pyritään löytämään yhdessä ratkaisu ongelmaanne!