Mikä on tekant oy?

 • Täysin kotimainen vuonna 2015 perustettu mopo-osien verkkokauppa (Toiminimi 15-17, Oy 17->)
 • Yli 200 000 toimitettua tilausta ja yli 7300 tuotetta suoraan omasta varastosta (10.4.2024)
  • Toimituskulut vain 4,89€, ilmainen yli 150€ tilauksiin
 • Verkkokauppa avoinna 24/7
  • Jokainen arkisin klo 16:30 tehty tilaus pakataan vielä samana päivänä
 • Mopomaatti avoinna 24/7
  • Täydennetään arkisin klo 8:30-17:30 ja lauantaisin klo 12-16
 • Varastolla ei suoramyyntiä tai asiakaspalvelua!

Tekant Oy on vuonna 2015 (epävirallisesti jo vuonna 2012) kaveriporukan keskuudessa omasta intohimostamme mopoiluun alkunsa saanut verkkokauppa. Myymme ja maahantuomme laadukkaita mopojen ja skoottereiden tuning- ja yleisosia harrastajalta harrastajille. Varastomme sijaitsee Oulussa. Tätä nykyä Tekant on 100% verkkokauppa. Varastollamme ei ole suoramyyntiä tai asiakaspalvelua, eikä meillä ole kivijalkamyymälää. Oulun noutomyymälän toiminta päättyi 28.10.22 ja Tekant.fi siirtyi 100% verkkokauppaan!

Tänä päivänä Tekant Oy työllistää vakituisesti kolme henkilöä sekä kesäkaudella lukuisia nuoria sesonkiapulaisia! Toimitamme yli 35 000 tilausta vuosittain ympäri Suomen noin 7000 tuotteen valikoimastamme!

Tekantin nopean mopon osa toimitukset

Nopeat toimitukset on meille kunnia-asia

Panostamme erittäin nopeisiin toimitusaikoihin. Tilaa ennen klo 16:30 niin tilauksesi on hyvin todennäköisesti noudettavissa jo seuraavana päivänä! Kaikki verkkokaupassa olevat mopojen ja skoottereiden varaosat löytyvät suoraan 500 neliön varastoltamme. Pyrimme tarjoamaan sellaisia tuotteita, mitä muualta Suomesta et löydä. 

Toimintamme keskittyy pääosin postimyyntiin, mutta varastomme yhteydestä löytyy myös Mopomaatti-pakettiautomaatti, josta pystyt noutamaan verkkokauppatilauksesi vuoden jokaisena päivänä 24/7, tervetuloa! Varsinaista myymälää tai suoramyyntiä varastolta meillä ei enää ole.


Mistä kaikki alkoi?

Ideamme mopojen- ja skoottereiden tuning- ja varaosien myynnistä ammentuu pitkälti omista mopoajoistamme. Keskeisimpinä tavoitteinamme on tarjota nopealla toimituksella ja ennen kaikkea edullisesti tuningosia kaikkialle Suomeen. Pyrimme pitämään kulumme mahdollisimman kevyinä, jotta voimme myydä laadukkaita tuotteita teille mahdollisimman edullisesti. Ostamme tuotteet suurissa erissä, joka myöskin laskee kauppamme hintatasoa.

100% tilauksista lähtee matkaan viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tultua. Useimmiten tilaus onkin asiakkaan noudettavissa jo 48h kuluttua tilauksesta, nopeaa ja helppoa! Kilpailuvalttimme alalla perustuu nopeaan toimitukseen, edullisiin hintoihin, kiinnostavaan tuotevalikoimaan ja ennen kaikkea siihen, että seuraamme jatkuvasti suomalaista mopokulttuuria ja tiedämme mitä myymme, sillä olemmehan itsekin vasta (10 vuotta sitten) olleet tyypillisen asiakkaamme saappaissa! ;)

Alun alkaen tuotevalikoimaamme kuuluivat pelkästään LED- nauhat, joita myimme Motot.net sivuston myyntipalstalla. Piakkoin tuotevalikoimamme laajeni suuressa suosiossa olleisiin LED-vilkkuihin. Vuoden 2014 lopussa tuotevalikoimamme kattoi LED-nauhat, LED-vilkut sekä satunnaiset purkuosat. Vuonna 2015 ajatus liiketoiminnan laajentamisesta kypsyi sille tasolle, että päätimme perustaa toiminnallemme virallisen toiminimen ja kauppapaikaksi ihan oikean verkkokaupan. Tämä sama verkkokauppa meillä on käytössä vielä tänäkin päivänä.
Kuvaamme itse lähes kaikki tuotteet

Tiesitkö, että kuvaamme kaikki myyntiin saapuvat tuotteemme itse? Verkkokaupassa ostopäätös tehdään usein pelkän tuotekuvan ja tuotekuvauksen perusteella. Tästä syystä haluamme tarjota mahdollisimman selkeitä ja yksityiskohtaisia myyntikuvia, jonka takia kuvaammekin lähtökohtaisesti kaikki myynnissä olevat tuotteemme itse. Tällä takaamme sen, että myymämme tuotteet ovat takuuvarmasti juuri sitä mitä kuvissakin ja tuotekuva tuo selkeästi esiin tuotteen ominaisuudet. Tästä syystä voimmekin todeta, että Tekant.fi tarjoaa laadukkaampia ja yksityiskohtaisempia kuvia mitä tukkurit ja muut valmistajat eivät tarjoa!

Uuden verkkokaupan myötä tuotevalikoimamme laajeni merkittävästi laadukkaisiin mopon tuning- ja varaosiin. Tuotevalikoimamme laajenee jatkuvasti emmekä hetkeksikään jää lepäämään laakereillemme. Mikäli sinulla on ehdotus esimerkiksi jostain uudesta tuotteesta, niin ilmoita siitä rohkeasti meille vaikka sähköpostilla!

Tilauksesi pystyt maksamaan verkkokaupassa nettipankilla, postiennakolla, laskulla ja osamaksulla sekä perinteisillä luottokorteilla! Toimitamme tilaukset supernopeasti Postin pakettina lähimpään noutopisteeseen. Tilauksesi mukana löydät myös ilmaisia kaupanpäällistarroja!

Hauskoja hetkiä kaksipyöräisten parissa toivoo Tekantin väki!