Airsal Alu Sport sylinterisarja 70cc, Derbi Senda <-05

Airsal Alu Sport sylinterisarja 70cc, Derbi Senda <-05

159,90 €
Alin hinta viimeiset 30 päivää 135,92 €
sis. 24 % ALV
Tuotenumero: 01081548
Suoraan Oulun varastosta yli 10 kpl
Kaikki ennen klo 16:30 tehdyt tilaukset lähetetään vielä saman päivän aikana!
Toimitus 1-3 arkipäivää

ILMAISET TOIMITUSKULUT!


Meinaatko Derbisi kanssa jäädä aina katselemaan kaverin takavaloa? Ei hätää, tämän sylinterisarjan kanssa se on historiaa!


Airsalin tehokas 70cc nicasil-pinnoitettu alumiininen sylinterisarja on markkinoiden suosituimpia virityssylintereitä. Sylinteri on hyvin ala- ja keskivääntöinen sopien näin erinomaisesti jokapäiväiseen ajoon.

Paketti sisältää sylinterin, sylinterinkannen, männän 47.95mm, yläkerran tiivistesarjan, lukkosokat ja männänrenkaat ja -tapin. Sylinterisarjan kanssa suositellaan käytettäväksi vähintään 19mm kaasutinta sekä sport-tasoista tehopakoputkea


Sylinterisarjaan sopivat varaosat:


HOX! Männänrengas asennetaan DY-merkintä ylöspäin! Alumiinisylinterisarjat täytyy aina esilämmittää ennen ajoa, lämmitä sylinteriä pitämällä mopoa tyhjäkäynnillä noin 5min ennen ajoon lähtöä. Vältä pitkiä kovia kiihdytyksiä ensimmäisen 10min ajon aikana. Puutteellinen esilämmitys voi johtaa sylinterin rikkoutumiseen. 


Sopivuus:

  • Derbi Sendat <-05
  • Gilera RCR/SMT <-05


Kyseessä on virityssylinteri, jota ei ole sallittu tieliikennekäyttöön. Mopoissa ja skoottereisssa suurin sallittu sylinterin tilavuus on 50cc.

Kysyttävää tuotteesta?
Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee!

Kysyttävää tuotteesta? Mietityttääkö sopivuus? Etkö löytänyt etsimääsi tuotetta? Ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa yhdessä! Muista mainita viestissäsi, mitä tuotetta kysymys koskee! 


Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin viimeistään seuraavan arkipäivän aikana!🫡