Kaikilla tuotteillamme kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus paketin vastaanottamisesta (pl. sähköosat sekä asiakkaiden tilaustuotteet). Palautettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia ja käyttämättömiä. Mikäli näin ei ole pidätämme palautettavasta summasta tuotteen arvonaleneman aina 0€ saakka. Palautus ei ole ilmainen (pl. tuotevirheet ja väärät tuotteet). Palautuskulut (3,90€) vähennetään Asiakkaalle hyvitettävästä summasta. Erillisiä maksutapakuluja ei palauteta (kuten Postiennakon postiennakkolisää). 


Palautusohjeet:

1. Pakkaa palautettava tuote/tuotteet huolellisesti pakettiin ja tulosta sisään täytetty sähköpostitse tilausvahvistuksen mukana liitteenä saamasi palautuslomake. 

Mikäli sinulla ei ole mahdollista tulostaa palautuslomaketta, käy palautuslomakkeeksi vapaamuotoinen ilmoitus, mistä selviää tilausnumero, palauttajan yhteystiedot sekä palautettava tuote/tuotteet.


2. Mikäli maksoit tilauksesi ennakkolaskulla tai postiennakolla, liitä mukaan myös tilinumerosi. Muussa tapauksessa tilinumeroa emme tarvitse, sillä palautuksen pystymme tekemään suoraa maksupalveluntarjoajan kautta sille tilille, miltä tilauksenne maksoitte.


3. Syötä osoitteeseen http://posti.fi/palautapaketti lähetyksen seurantatunnus. Sivu luo sinulle Helposti-koodin. Kirjoita koodi pakettiin ja toimita se lähimpään Postiin tai pakettiautomaattiin. 

Voit myös palauttaa paketin Postin palautustunnuksella, joka on 646301Palautathan paketin seurattavana palautuspakettina, ei palautuskirjeenä! Palautusosoittemme on:

Tekant Oy

Gneissikuja 8 A3

90620 OULU


4. Ota kuitti palautuksesta talteen, josta ilmenee palautuksen seurantatunnus! Kuitti on erittäin tärkeä pitää tallessa, mikäli palautuksen lähetyksen kanssa tulee ongelmia. 


5. Paketin meille saavuttua ja sen tarkastettuamme hyvitämme palautetut tuotteet vähennettynä heti. Palautus tapahtuu sille tilille/maksutavalle, millä olette tilauksen maksaneet. Palautettavasta summasta vähennetään 3,90€ palautuskulu.


Tekant.fi Postin sopimustunnus: 646301